05 Οκτωβρίου 2009

ΜΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ

Επειδή διάβασα όλα τα σχόλια των φίλων Νδιτων, έχω να παρατηρήσω τα εξής.

α) Δυστυχώς όπως έδειξε το χθεσινό αποτέλεσμα ο Έλληνας δεν αλλάζει. Θέλει υποσχέσεις μπλα μπλα και βόλεμα.

β) Μην παραμυθιάζεστε ο ΓΑΠ ήλθε για να μείνει. Με 11% διαφορά και με δική μας φαγωμάρα δεν μπορείς να τον ρίξεις τον Μάρτιο.

γ) Τα ΜΜΕ και οι εγχώριοι ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ θα τον στηρίξουν με κάθε τρόπο,και είδατε τι μπορεί να επιτύχει η πολύ πλύση εγκεφάλου.

δ) Θα τον στηρίξουν οι Αμερικάνοι.Εκαναν τόσο κόπο να τον ανεβάσουν.

ε) Λεφτά για τις δύσκολες ημέρες του χειμώνα θα βρεθούν. Είτε με κανένα δάνειο(παλιά μου τέχνη),είτε θα τσοντάρουν οι Αμερικάνοι.

στ) Τελικά ο αντιαμερικανισμός δεν φέρνει αποτέλεσμα στην Ελλάδα πλέον.Ο σκατόψυχος έμαθε τον Έλληνα την ψεύτικη καλοπέραση,το εύκολο κέρδος,τα εορτοδάνεια, τα διακοποδάνεια κ.λ.π. Και πας εσύ κ. Καραμανλή και λες 2 χρόνια λιτότητα?

ζ)Τέρμα από εδώ και πέρα.Οτι και να λέει ότι και να κάνει ο ΓΑΠ θα είναι πάντα σωστό. Εξ άλλου οι ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ θα είναι σεμνοί και ταπεινοί στην αρχή μέχρι την τελική εφόρμηση.
Μόνη μας ελπίδα να τα χαλάσουν στη μοιρασιά μήπως και βγει κάτι προς τα έξω.

Κάτι τελευταίο. Επειδή ο Καραμανλής κυριολεκτικά μας την έφερε εις διπλούν και επειδή ο κόσμος είναι εξαγριωμένος,με όλη τη σημασία τις λέξεως,πιστεύω ότι στο συνέδριο θα γίνουν έκτροπα

Για αυτό καλύτερα θα ήταν ένας μεταβατικός αρχηγεύων κοινά αποδεκτός για ένα χρόνο περίπου ,να κλείσει πληγές, να οργανώσει το κόμμα, και να οδηγήσει την παράταξη ενωμένη σε αναζήτηση νέου αρχηγού.

Όλα τα άλλα επαναλαμβάνω είναι φρούδες ελπίδες. Το πολύ πολύ να πάμε σε εκλογές το Μάρτιο και να βγάλει οΓΑΠ 170 βουλευτές με το νέο νόμο του Παυλόπουλου (άλλος φωστήρας)...