10 Οκτωβρίου 2009

«Γιωργάκη άσ' τα σούρτα-φέρτα γιατί οι Παγκαλαίοι έχουν παράδοση στην κατάληψη της εξουσίας με επαναστάσεις»

Πάντως καλά θα κάνει ο Γιωργάκης τώρα που είναι και ΥΠΕΞ να μην λείπει πολύ καιρό από την Ελλάδα... αν δεν θέλει να γυρίσει μια μέρα και να του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα....

Επειδή δεν ξέρει καλά την Ελληνική Ιστορία να του θυμίσουμε ότι ο παππούς του Πάγκαλου, που "κεντάει" όταν λείπει ο Γιωργάκης στο εξωτερικό, ήταν δικτάτορας και επειδή το αίμα των Παγκαλαίων βράζει από επαναστατικότητα, κατάλοιπο της συμμετοχής του νεαρού Πάγκαλου στο ΚΚΕ, μπορεί να κάνει κανένα Κίνημα και όχι μόνο να τον καθαιρέσει αλλά και να τον εξορίσει στις ΗΠΑ, όπου ο Γιωργάκης δεν θέλει να πάει ούτε για πλάκα ;)

Αν λάβουμε δε υπόψη μας τις απόψεις του Πάγκαλου για τον Γιωργάκη, τότε η εκδήλωση Κινήματος από τον Πάγκαλο δεν είναι θέμα "αν θα γίνει" αλλά "πότε θα γίνει":

Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία 16/09/2001:

«Ο Σημίτης ενώνει ενώ ο Γιώργος όχι»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΠΑΠΠΑ

ΕΡ.: Επιμένετε στην απόφαση ότι αν γίνει πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου εσείς θα αποχωρήσετε;

ΑΠ.: Αυτό δεν οφείλεται σε μια προσωπική αντιπάθεια, οφείλεται σε δύο σκέψεις: Η πρώτη είναι ότι βρίσκω απαράδεκτη την κατάθεση υποψηφιοτήτων πριν από το συνέδριο και ενόψει εκλογών στις οποίες επικεφαλής θα είναι ο Κ. Σημίτης. Αν στις εκλογές πάει ο Κ. Σημίτης συνοδευόμενος από τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος έχει ανακηρύξει εαυτόν διάδοχό του, είναι προφανές ότι η θέση του αδυνατίζει. Θεωρώ, λοιπόν, κάθε τέτοια κίνηση υπονομευτική της δυνατότητας του κόμματος να πείσει. Τη θεωρώ στρατηγική ήττας. Η δεύτερη σκέψη είναι ότι εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ. Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Εχω συνεργαστεί μαζί του, έχει πολλά προτερήματα, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου.

Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση, αν η χώρα πάει πίσω προς τον ανιψιό του ενός και το γιο του άλλου. Το βασικό επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ' όνομά του ενώνει. Εγώ δεν δέχομαι να με ενώσει με κανέναν άλλο ένα όνομα. Θέλω ιδέες για να ενωθώ και θέλω μια προσωπικότητα που να έχει συνέπεια στην προώθηση των ιδεών. Ο Κ. Σημίτης είναι μια τέτοια προσωπικότητα. Ο κ. Παπανδρέου, με συγχωρείτε που διαφωνώ τόσο πολύ με το συρμό, δεν είναι.»
Γι΄αυτό Γιωργάκη κόψε τα πολλά σούρτα-φέρτα και κάτσε στην ψωρογιώργαινα... όσο και αν πνίγεσαι εδώ

ΥΓ. Γι΄την επίσης πρωτοποριακή και καινοτόμα ενέργεια του Jefrey να πάει στην Τουρκία μόλις 2 μέρες μετά που ορκίστηκε Πρωθυπουργός θα μας πει κανένας δημοσιοκάφρος τίποτα ή μόνο για το Συνήγορο του Πολίτη θα ακούμε;

Έχει ξαναγίνει ρε αλήτες να φύγει Πρωθυπουργός της χώρας μόλις δύο ημερών και να πάει σε άτυπη συνάντηση Υπουργών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης; Ούτε καν επίσημη συνάντηση αλλά άτυπη!!!

Τόσο μπανανία μας θεωρεί που προτιμάει να πάει στην Τουρκία να συζητάει άτυπα με τους ΥΠΕΞ των Βαλκανίων από το να κάτσει εδώ και να ασχοληθεί με κανένα πρόβλημα; Δηλ. αν πάει σε καμία Αμερική και του πει κανένας Ομπάμα κάτσε εδώ κανένα 6μηνο, τι θα κάνει; Θα πει όχι στον Ομπάμα;
Ξεφτίλες...