20 Οκτωβρίου 2009

«Με λένε MEGA και όχι Ρίζο... αλλά και εγώ όπως θέλω τα γυρίζω»

Αντιμέτωπο με τις προεκλογικές παροχές που μοίραζε αφειδώς, δεν έρχεται μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και τα νταβατζοκάναλα... Η διαφορά τους είναι ότι αυτοί μπορούν να τα γυρίζουν όπως θέλουν από την πρώτη μέρα... ενώ το ΠΑΣΟΚ θα τα γυρίσει μετά από μερικούς μήνες.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το χθεσινό δελτίο του MEGA και προσέξτε:

- Το διάχυτο κλίμα του «Δεν μπορεί να βγαίνουν 50χρονες στη σύνταξη... δεν γίνεται... δεν υπάρχουν λεφτά... είναι σε αντίθεση με την ΕΕ...»

- Πρετεντέρ και Παύλος ο Εκδρομέας της Siemens... δεν μιλάνε καθόλου... μούγκα...βάζουν μπροστά τους αναλώσιμους καμικάζι Καψή και Σπυράκη...

- Καψής: «Η Κυβέρνηση έρχεται αντιμέτωπη με τις προεκλογικές υποσχέσεις που μοίραζε αφειδώς... η αλήθεια είναι ότι ο Νόμος Πετραλιά έδωσε μια ανάσα στα Ταμεία που κινδυνεύουν»

- Σπυράκη: «Η Κυβέρνηση καταργεί ένα Νόμο που είχε βασικές κινήσεις για την επιβίωση του ασφαλιστικού»... ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΔΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ... «που εδώ που τα λέμε δεν ήταν και καμία σπουδαία μεταρρύθμιση»!!!

Πλήρης τρικυμία εν κρανίω η κυρία:
Η ΒΑΣΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ...
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ...

Και αφού δεν ήταν σπουδαία μεταρρύθμιση ρε κορίτσι μου γιατί δεν του ζητάς του Λοβέρδου, να την καταργήσει με τη μία αλλά προσπαθείς να δικαιολογήσεις την κωλοτούμπα που προετοιμάζει, λέγοντας εμμέσως ότι δεν υπάρχουν λεφτά για να βγαίνουν 50χρονες στη σύνταξη;

Δείτε το βίντεο του DeFreJus και γελάστε...