01 Νοεμβρίου 2009

«Όταν η «τέχνη»… αυνανίζεται»

Από ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

Βρήκε φαίνεται τον τρόπο ο Παπακαλιάτης να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Μετά το περίφημο φιλί μεταξύ ανδρών σε προηγούμενο σήριαλ , αυτή την φορά ο γνωστός σκηνοθέτης/σεναριογράφος/ηθοποιός κτλ. προβάλλει την σκηνή ενός άνδρα που …αυνανίζεται στο νέο σήριαλ του Mega με τίτλο «4».

Έτσι δημοσιεύματα θέλουν πως θα επέμβει το Ε.Σ.Ρ. για να οδηγήσει το κανάλι απολογούμενο στο πρώτο μόλις επεισόδιο της σειράς. Αξίζει να αναφερθεί πως συμπρωταγωνιστής του Παπακαλιάτη είναι και ο… Πάνος Μουζουράκης (γνωστός πια από το υβριστικό βίντεο για την 28η Οκτωβρίου που παρουσίασε η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Mega…).

Εκτός του ότι τέτοιου είδους σκηνές προσβάλλουν την αισθητική μας, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τί έχουν να προσφέρουν στην ψυχαγωγία των τηλεθεατών.

«Δυστυχώς» δεν ανήκουμε στο «προοδευτικό» σκυλολόι που θα σπεύσει να υπερασπιστεί το… δικαίωμα της «τέχνης» στον αυνανισμό!

Ο κ. Παπακαλιάτης και οι υπεύθυνοι του σταθμού Mega θα έχουν τους λόγους τους να επιμένουν σε παρόμοια θεάματα αλλά θα πρέπει μάλλον να τα τοποθετήσουν σε άλλη ζώνη προβολής και όχι στις 10 παρά το βράδυ…