11 Νοεμβρίου 2009

Για τους Έλληνες Πολίτες...

Από antilogos-gr:
  • Που εργάζονται σκληρά 10 , 12 , 16 ώρες την ημέρα (ιδίως στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας) .
  • Που στερούνται κάθε "πολυτέλειας" για να εξοικονομίσουν τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να πάνε τα παιδιά τους στα Αγγλικά (Άλλο Ελληνικό ΑΙΣΧΟΣ αυτό , οι τάξεις των Αγγλικών να είναι ΈΞΙ για να πληρώνουν οι γονείς , ενώ χωρίς πίεση θα μπορούσαν να είναι οι ΜΙΣΕΣ) , τα Γαλλικά , τα Γερμανικά (και σε όλες τις λοιπές γλώσσες επικρατεί η ίδια κερδοσκοπία...) .
  • Που για να πληρώσουν ιδιαίτερα στον καθηγητή (μαύρα εννοείται...) των Μαθηματικών , Ελληνικών , κλπ ,κλπ .κόβουν από την όποια τους διασκέδαση (πχ το ταβερνάκι).
  • Που δεν έχουν κότερο , Cayenne , εξοχικό στα χιονοδρομικά κέντρα και στα διάφορα "in" νησιά .
  • Που δεν "πέφτει" ο μισθός κάθε 1 και 15 του μηνός .
  • Που παλεύουν με τις ακάλυπτες επιταγές των πελατών τους και τον Τειρεσία .
  • Που , που , που.........
Για όλους αυτούς , η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η "σανίδα σωτηρίας" τους.

Αφού οι Έλληνες πολιτικοί και οι Ελληνικές Κυβερνήσεις κατάφεραν να φέρουν την χώρα ένα μόνο βήμα πριν την χρεωκοπία :
  • παρά τον ΠΑΚΤΩΛΟ χρματων που έπεσε στην Ελλάδα από το 1981 μέχρι και σήμερα ,
  • παρά τις από το 1993 επαλειμμένες συστάσεις ΟΛΩΝ των διεθνών οικονομικών οργανισμών , ΟΛΩΝ των οικονομικών επιτρόπων της Ε.Ε (ναι , δεν είναι μόνο ο κ. Αλμούνια που μας τραβά το αυτί...) ΟΛΩΝ των "Σοφών" που κατά καιρούς είχαν ασχοληθεί με το πρόβλημα της Ελλάδας.
Οι Έλληνες Πολίτες είναι ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ με τους πολιτικούς , είναι ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ όμως και με τους επιχειρηματίες της ΑΡΠΑΧΤΗΣ , της ΜΙΖΑΣ , του μαύρου χρήματος , της ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑΣ.

Οι Έλληνες Πολίτες ΘΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΝ ευθύνες (θα αναφερθούμε σε αυτές εν καιρώ...) .

Ευτυχώς αυτά θα περιορισθούν ΘΕΛΟΥΝ δεν ΘΕΛΟΥΝ οι παραπάνω..........
Όταν δεν είναι ικανοί να διαχειρισθούν τα οικονομικά της χώρας οι εγχώριοι πολιτικοί , ας τα διαχειρισθούν οι ξένοι.
Όταν δεν μπορούν να κάνουν διαρθρωτικές αλλαγές (γιατί "φοβούνται" το πολιτικό κόστος αδιαφορώντας για το ΕΘΝΙΚΟ κόστος ) θα μας επιβληθούν από τους συμμάχους μας.

Είναι κακό αυτό;;;

OXI

Οι Έλληνες Πολίτες που αναφέραμε πιο πάνω δεν έχουν τίποτα να χάσουν .
Αυτοί που θα χάσουν θα είναι τα κομματόσκυλα που περιμένουν πότε θα εκλεγεί το κόμματους για να "φάνε" , οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες που μεγαλώνουν τις περιουσίες τους (και τους Ελβετικούς τους λογαριασμούς...) υπερτιμολογόντας ότι έργο τους αναθέσουν οι "συνέταιροι" πολιτικοί , οι ΜΜΕδες που θα χάσουν (τί άλλο;;;) κρατικές διαφημίσεις στις φυλλάδες και στα Ρ/Τ τους μέσα.

Ευτυχώς ο κ. Αλμούνια δηλώνει :

«Η Ελλάδα χρειάζεται τολμηρές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, χρειάζεται μια πολύ φιλόδοξη και σταθερή στρατηγική δημοσιονομικής προσαρμογής μεσοπρόθεσμα και υψίστης σημασίας θεσμικές μεταρρυθμίσεις»
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θεωρεί ότι η χώρα μας δεν ανέλαβε αποτελεσματική δράση «δεδομένου ότι η έντονη επιδείνωση την δημοσιονομικής κατάστασης το 2009 (-12,7% σύμφωνα με τις φθινοπωρινές προβλέψεις, έναντι της δέσμευσης της προηγούμενης κυβέρνησης για -3,7%) οφείλεται κυρίως σε ανεπαρκή ανταπόκριση των ελληνικών αρχών»

Ευτυχώς για τους Έλληνες ΠΟΛΙΤΕΣ υπάρχει το σύμφωνο σταθερότητας και η συνθήκη του Μάαστριχ .
Ευτυχώς που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα ενεργοποιηθεί για την Ελλάδα το άρθρο 104 παράγραφος 8.

Επιτέλους να νοιώσουν και τα ΛΑΜΟΓΙΑ κάποια πίεση , όχι μόνο όσοι τόσα και τόσα χρόνια πληρώνουν , πληρώνουν , πληρώνουν και δεν βλέπουν ΤΙΠΟΤΑ να αλλάζει στην ζωή τους προς το καλύτερο .

Ο λαϊκισμός , η επιδρομή των αρεστών των κομμάτων σαν ακρίδες στα ταμεία του κράτους , οι ζώντες από μίζες , επιδοτήσεις και θαλασσοδάνεια "επιχειρηματίες" θα περιοριστούν με την συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ευτυχώς.............