22 Νοεμβρίου 2009

Άλλοι βάζουν ταμπέλες στα blogs

Που δεν υπάρχει καν Blog με τη διεύθυνση που δίνουν!

Γράφει ο Κομματικός

«Αυτό είναι το κείμενο που κυκλοφόρησε στα blogs όπου εμφανιζονται η Bloggers που δήθεν στηρίζουν την Μπακογιάννη:

Τα blogs που υποστήριζαν Ντόρα από την αρχή είναι του Στάθη Σαραφόπουλου, το Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για ανάπτυξη , το DeFreJus και πολύ γρήγορα προστέθηκε το atithasos με "Δήλωση Υποστήριξης".
Μόνο τρία. Αργά αλλά σταθερά εξεδήλωναν προτίμηση υπέρ Ντόρας πολύ περισσότερα. Μερικά εκ των οποίων: Σφήνες και Σφηνάκια του Ναπολέοντα Σαραντίδη, το Πολύγυρος , U- Topia , Φιλελεύθερη Κρήτη, Νότια του Βασιλείου της Δανιμαρκίας του Brexian , Το περιοδικό (φαίνεται δημοσιογραφικό), Με σύμμαχο εσένα , Διακυβέρνηση, Ελλάς-Ελλάς-Αντώνης Σαμαράς , d-politiki(Διηνεκής Ποντικός) , e-politico-gr , Το παρόν της Αιτωλοακαρνανίας , gesemia , lesmarkpages , Εκλογή Προέδρου, Δυναμίτης, Τα καλύτερα , Καθημερινή Τρέλα , Vassilis Kiltidis και άλλα πολλά!

Βλέπετε ότι στο τέλος αναφέρεται το όνομα του γιού του βουλευτή Κιλτίδη με συντόμευση σε αντίστοιχο Blog... To blog αυτό όμως δεν υπάρχει!!

Το ερώτημα στον κύριο Κιλτίδη είναι εάν συνηγορεί σε τέτοιες πρακτικές, εάν το γνωρίζει και τώρα που το έμαθε τί προτίθεται να κάνει.

Γιατί υποτίθεται ότι η Νέα Δημοκρατία έχει "ψηλά" τον θεσμό της οικογένειας.
Την απάντηση σας κύριε Κιλτίδη με αγωνία.»

Δεξί Εξτρέμ: Να πω στο φίλο ότι το blog του γιού του βουλευτή υπήρχε την Πέμπτη που κυκλοφόρησε το εν λόγω κείμενο... είχε μερικές αναρτήσεις και είχε δημιουργηθεί το Νοέμβριο όπως και τα περισσότερα blogs που αναφέρονται παραπάνω, τα οποία ήταν απόντες όταν εμείς που δεν περιλαμβανόμαστε, μιας και προφανώς είμαστε "στρατευμένοι" δίναμε μάχες για τη ΝΔ και υποστηρίζαμε ακόμα και τον Παυλόπουλο... προφανώς το blog σβήστηκε μόλις ο Βουλευτής το έμαθε... με ότι σημαίνει αυτό.

Η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι η εν λόγω ανάρτηση δημοσιεύθηκε και από φίλο που ξέρει ποιοι στήριζαν τη ΝΔ τα τελευταία δύο χρόνια και μας αναφέρει σαν ουδέτερο blog κομματικού στελέχους που έχει κάνει κορώνα στο κεφάλι του τη φωτογραφία του Σαμαρά με τον Γιωργάκη από τα φοιτητικά του χρόνια... μια φωτο που αν δεν κάνω λάθος πρώτο το συγκεκριμένο blog δημοσίευσε... και φυσικά το ουδέτερο blog προχθές πήρε θέση... υπέρ της Ντόρας εννοείται...