23 Νοεμβρίου 2009

Ο Πάσχων Πάσχος υπέρ του indymedia! Όχι που θα άφηνε να θιγούν τα συμφέροντα του Σόρος!

Το είδαμε κι αυτό, αν και θα έπρεπε να το περιμένουμε! Ο γνωστός Πάσχων της Ελληνικής "δημοσιογραφίας", τάχθηκε με άρθρο του, υπέρ του indymedia και κατά της εισαγγελικής δίωξης! Θαυμάστε την παιδική αφέλεια με την οποία τάσσεται υπέρ:

" Το indymedia, ακόμη κι αν ενοχλεί, από μόνο του, καλύπτεται από τις αρχές της αστικής δημοκρατίας και της πανεπιστημιακής ελευθερίας – άσχετα αν οι φιλοξενούμενοι σ’ αυτό μισούν και τη μία και την άλλη. Οσο κι αν φαντάζει περίεργο, η αστική δημοκρατία δίνει χώρο ακόμη και στους εχθρούς της· σε επίπεδο λόγου μόνο και ουχί πράξεων. Οι έκνομες πράξεις πρέπει να τιμωρούνται. Εκνομος λόγος, δεν πρέπει να υπάρχει."

Μα βρε γελοίε, γι'αυτό πρόκειται; Για έκνομο λόγο; Όταν μέσα από τον συγκεκριμένο ιστοχώρο συντονίζονται επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, δίδονται οδηγίες κατασκευής μολότωφ, στοχοποιούνται όχι μόνο αστυνομικοί, αλλά και απλοί πολίτες, υβρίζονται με χυδαίο τρόπο νεκροί, εσύ μιλάς ότι η "αστική δημοκρατία δίνει χώρο ακόμη και στους εχθρούς της σε επίπεδο λόγου"; Πόσο...Σόρος πρέπει να είσαι τελικά;