23 Νοεμβρίου 2009

ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΤΟ MEGA

Από το adiakritos.gr:

Πως ένα “καθαρό” κανάλι, παίζει τα παιχνίδια ενός κομματικού μηχανισμού και πως προσπαθεί να αγιοποιηθεί ένας οκνός πολιτικός αρχηγός στη δύσπιστη κοινή γνώμη. Αυτό είναι το δίδαγμα της εκπομπής-προπαγάνδα του εστιάτορα δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη, για την οποία θα γραφτούν διθύραμβοι κριτικής από το σάπιο σύστημα των τηλεοπτικών κριτικών, που οι περισσότεροι από δαύτους είναι ξεπουλημένοι στην εκάστοτε τηλεοπτική εξουσία.

Τα είπαμε και πριν την προβολή μιας εκπομπής που αποτελεί ντροπή για την ελεύθερη και ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Η τραυματισμένη αστυφύλακας Σοφία Ψυχογιού χρησιμοποιήθηκε στο έπακρον για την καλλιέργεια του προφίλ του “δημοκράτη Τσίπρα” που κάνει βόλτα στο χωριό της στα Τζουμέρκα, με ένα ταπεινό κομμουνιστικό Fiat. Όλα γυρίστηκαν άψογα. Χωρίς πέτσα φιλότιμου. Για να απολαύσει καλύτερα το τηλεοπτικό “φαγητό”, ο λαουτζίκος. Το καλό παιδί ο Τσίπρας που συμπάσχει στον πόνο του δόκιμου αστυφύλακα που τρώει τις σφαίρες και κινδυνεύει να μείνει παράλυτος.

Εαν το Mega αισθάνεται υπερήφανο από την τηλεοπτική προπαγάνδα του φίλου του φίλου του, εμείς πάμε πάσο.

Ελπίζουμε να αισθάνεται υπερήφανη και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου του Πολίτη, που έδωσε την άδεια για να γυριστεί αυτή η φαρσοκωμωδία. Τέτοιες εκπομπές μόνον σε σοβιετικού τύπου καθεστώτα έχουν θέση. Να δούμε πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η αστυνομία με τις αδέξιες επικοινωνιακές κινήσεις των πολιτικών που κάνουν τα πάντα για να την γλυτώσουν από όσα προσχεδιάζονται στις 6 Δεκεμβρίου.