30 Δεκεμβρίου 2009

Μήπως τελικά ο Γιωργάκης έχει δίκιο;

Δεν με πειράζει τόσο πολύ που ο ΓΑΠ είναι τόσο ψευταράκος και πονηρούλης, έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι πολιτικοί τα ίδια κάνουν. Πάνω από όλα όμως με ενοχλεί ότι ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από οποιονδήποτε άλλο πρωθυπουργό.

1.Όταν σου λέει ότι δεν ήξερε ότι τα δημόσια οικονομικά είχαν πρόβλημα παρόλο που αποδείχθηκε ότι του τα είχε πεί πεί προεκλογικά ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, ειδικά επειδή ο ίδιος ο Καραμανλής εξήγγειλε τίς εκλογές για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

2.Όταν σου λέει ότι η αύξηση του κόστους δανεισμού της χώρας οφείλεται στον Καραμανλή, παρόλο που τα σπρέντς αυξήθηκαν ακριβώς μετά τις δηλώσεις του ίδιου του Γιωργάκη ότι πάμε για πτώχευση ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

3.Όταν μας λέει ότι η μεγάλη αύξηση των τελών κυκλοφορίας για τα αυτοκίνητα είναι απόφαση του Καραμανλή αλλά "ξεχνάει" ότι αυτή συνοδευόταν από το σημαντικό όφελος της απόσυρσης τότε ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

4.Όταν μας λέει ότι ο ΕΦΚ στα καύσιμα πρέπει να αυξηθεί για να εναρμονισθούμε με τα ισχύοντα στη λοιπή Ε.Ε. τη στιγμή που όλοι θυμόμαστε τις υστερικές κραυγές του για τις μηδαμινές αυξήσεις επί Καραμανλή ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

5.Όταν μας λέει ότι η παροχή δικαιώματος ψήφου σε παράνομους μετανάστες είναι πιό σημαντική από την ίδια δυνατότητα στους Έλληνες του εξωτερικού ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

6.Όταν μας λέει ότι ο Καραμανλής δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση και ο Γιωργάκης (με το γνωστό αόρατο σχέδιο) μετά από 3 μήνες δεν έχει κάν ολοκληρώσει τη στελέχωση των υπουργείων του ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

7.Όταν μας έλεγε ότι η αύξηση του ΦΠΑ είναι ο πιό άδικος φόρος για τη φτωχολογιά και τώρα λέει ότι θα συζητηθεί τον επόμενο μήνα ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

8.Όταν μας έλεγε ότι η θα ξανακρατικοποιήσει τον ΟΤΕ, την Ολυμπιακή και τον ΟΛΠ και τώρα παρακαλάει την Deutche telecom, το Βγενόπουλο και την Cosco να μην την κοπανήσουν (στέλνοντας μάλιστα και τα μάτ στον Πειραιά) ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

9.Όταν μας έλεγε ότι στα εθνικά θέματα ο Καραμανλής δεν έκανε αρκετά σκληρές διαπραγματεύσεις με τους αμερικάνους και τώρα ο Γιωργάκης άνοιξε (από τον πρώτο μήνα) την επιστροφή του προδοτικού σχεδίου Ανάν, τις διαπραγματεύσεις με του σκοπιανούς και την επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης του αγωγο9ύ Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

10.Όταν μιλάει για διαφανή αξιοκρατία στη στελέχωση του δημοσίου, 25.000 μορφωμένοι άνθρωποι στέλνουν τα βιογραφικά τους και μετά αποδεικνύεται ότι το 95% των προσληφθέντων ήταν (εντελώς τυχαία) κομματικά στελέχη του πασόκ, πρώην εργαζόμενοι των μεγαλονταβατζήδων ή απλά φίλοι της οικογένειας (ο γραμματέας τουρισμού μάλιστα, της μεγαλύτερης εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας είναι απόφοιτος λυκείου) ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ.

ΜΗΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑ;

ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ;

Τροφή για σκέψη.