19 Δεκεμβρίου 2009

Υπογράφοντας τον διορισμό έβαψες τα χέρια σου με αίμα... γι' αυτό το σκάνδαλο είναι όλο δικό σου κ. Χρυσοχοΐδη

Ανακοίνωση Xρυσοχοΐδη για το σκάνδαλο της πρόσληψης με ΦΕΚ (και ας βγάζουν βεβαιώσεις και υπεύθυνες δηλώσεις τα τσιράκια του) δικηγόρου που δεν ήταν:

«Από χθες το πρωί και με αφορμή μια τραγική ανθρώπινη ιστορία που αφορά σε συνεργάτη μου (Δεξί Εξτρέμ: Ο ίδιος παραδέχεται ότι ήταν συνεργάτης του και τα τσιράκια προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν δούλευε στο Υπουργείο, ο διορισμός του δεν ήταν επίσημος και άλλα φαιδρά), επιχειρείται ένας “μιντιακός” κανιβαλισμός κυρίως μέσω ίντερνετ, που προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν νοσηρά σενάρια εκεί που η πραγματικότητα μιλά από μόνη της και δεν επιδέχεται απολύτως καμία αμφισβήτηση (Δεξί Εξτρέμ: ακριβώς! Η πραγματικότητα δεν δέχεται καμία αμφισβήτηση! Αυτό λέμε και εμείς). Επέλεξα να δώσω μια ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο με ικανότητες, εντιμότητα και ευαισθησία (Δεξί Εξτρέμ: Ρε υποκριτή τόσα άλλα παιδιά που δούλευαν στο Δημόσιο γιατί τα πέταξες στο δρόμο μόλις έγινες εξουσία; Αυτά δεν είχαν ικανότητες, ευαισθησία και εντιμότητα;), περιμένοντας καλή τη πίστη να μου προσκομίσει το πτυχίο του (Δεξί Εξτρέμ: Εδώ είναι και το μεγάλο σκάνδαλο!!! Είναι πρωτοφανές ο Υπουργός καταλύοντας όλους τους Νόμους του Κράτους, να διορίζει άτομα, να το δημοσιεύει στο ΦΕΚ και να περιμένει να του φέρουν μετά το πτυχίο τους, ενώ άλλοι που τα έχουν ήδη κατατεθειμένα να πετάγονται με τις κλωτσιές στο δρόμο), χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό κόστος για το Δημόσιο (Δεξί Εξτρέμ: Θαυμάστε τον! Οι ΠΑΣΟΚΟΙ δουλεύουν δωρεάν ή εκμεταλλεύονται ανθρώπους να τους κάνουν έργο χωρίς να τους πληρώνουν)»

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης απηύθυνε έκκληση προς όλους «να σεβαστούν το νέο που ευτυχώς βρίσκεται στη ζωή και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να βγει πιο δυνατός από αυτήν την περιπέτεια, όπως και την οικογένειά του που αυτές τις ώρες δοκιμάζεται (Δεξί Εξτρέμ: ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Ή ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!). Επιτέλους, να σταματήσει τώρα η συνωμοσιολογία και τα αρρωστημένα σενάρια.»

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗ, ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ Ή ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ Ή ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΤΖΙΔΙΚΟ

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΟΤΙ ΠΗΔΟΥΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ Ή ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ;)...

ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ

ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΕΒΑΨΕΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ!!!

ΠΡΟΣΕΛΑΒΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ... ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΥΑΛΩΤΟ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ...
ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...

ΥΓ. Διαβάστε και τι είχε δηλώσει ο Χρυσοχοΐδης για τον Ζαχόπουλο πριν δυο χρόνια σύμφωνα με το taxalia:

Αθήνα 21-12-2007

M. Xρυσοχοΐδης:

«Από χθες το πρωί και με αφορμή μια τραγική ανθρώπινη ιστορία που αφορά σε συνεργάτη του κ.Καραμανλή, επιχειρείται ένας “μιντιακός” κανιβαλισμός κυρίως μέσω εφημερίδων, που προκαλεί πολλά ερωτήματα. Προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν νοσηρά σενάρια εκεί που η πραγματικότητα μιλά από μόνη της και δεν επιδέχεται απολύτως καμία αμφισβήτηση. Ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επέλεξε να δώσει μια ευκαιρία σε ένα σοβαρό άνθρωπο με ικανότητες, εντιμότητα και ευαισθησία»

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης απηύθυνε έκκληση προς όλους «να σεβαστούν τον κ.Ζαχόπουλο, που ευτυχώς βρίσκεται στη ζωή και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να βγει πιο δυνατός από αυτήν την περιπέτεια, όπως και την οικογένειά του που αυτές τις ώρες δοκιμάζεται. Επιτέλους, να σταματήσει τώρα η συνωμοσιολογία και τα αρρωστημένα σενάρια.»