22 Δεκεμβρίου 2009

Κόψτε τον λαϊκισμό γιατί είστε στην άμυνα και είμαστε στην επίθεση

Προχθές στην ομιλία του στη Βουλή ο Παπακωνσταντίνου το μόνο που βρήκε να ψελλίσει για τα νούμερα Κεφαλογιάννη ήταν το επιχείρημα που χρησιμοποιούν όλα τα "νούμερα" του ΠΑΣΟΚ... από τον Υπουργό μέχρι τον Κρόγια:

«Ειλικρινά νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε τον κόσμο να πιστέψει όλα αυτά που λέτε, να πιστέψει ότι για το δημόσιο χρέος της χώρας ευθύνεται το ΠΑ.ΣΟ.Κ. όταν το αυξήσατε 100.000.000.000 ευρώ στα τελευταία πέντε-πεντέμισι χρόνια που κυβερνήσατε και άλλα 50.000.000.000 ευρώ την τελευταία φορά που είχατε τη ευθύνη της διακυβέρνηση της χώρας εγγράφοντας συστηματικά πρωτογενή ελλείμματα;»
Επειδή λοιπόν συνεχίζουν να μας θεωρούν χαζούς και να αναφέρουν το έλλειμμα σε απόλυτους αριθμούς (αντί του παγκοσμίως καθιερωμένου να αναφέρεται το έλλειμμα ως ποσοστό του ΑΕΠ) προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις... θα τους απαντήσουμε με τον ίδιο λαϊκισμό μέσα από την ομιλία του ίδιου του Παπακωνσταντίνου:
«Το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης θα φτάσει περίπου στο 133% του Α.Ε.Π. ή 326 δις ευρώ από περίπου 125% ή 300 δις το 2009»
ΑΠΟ 300 ΔΙΣ € ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΑ 326 ΔΙΣ €!!!

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 26 ΔΙΣ!!!

Για να ξεχειλώσουμε δε τον λαϊκισμό τους θα μπορούσαμε να πούμε:

26 δις € x 5,5 χρόνια = 143 δις €

και να συγκρίνουμε τα 100 δις € του Καραμανλή με τα 146 του Γιωργάκη για να βγάλουμε τα "συμπεράσματά" μας όπως τα έβγαζε μέχρι πρόσφατα το ΠΑΣΟΚ...

ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ:

ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...
ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ...


ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ...
ΚΟΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟ
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ