16 Δεκεμβρίου 2009

Η Πιπιλή που δήθεν δεν καταδεχόταν να κάνει ρουσφέτια και ήθελε και να μας επιπλήξει κιόλας...

Για την κυρία είχαμε γράψει και παλαιότερα με αφορμή την LEXUS που αγόρασε στην προηγούμενη θητεία της σύμφωνα με το σεμνά και ταπεινά... Μάλιστα τότε είχε βάλει και σχόλιο κάτω από την ανάρτησή μας και δικαιολογούσε στον ευατόν της μια χλιδή μιας και όταν ήταν υποψήφια νομάρχης κυκλοφορούσε με Prius... άρα τώρα σαν βουλευτής έπρεπε να αναβαθμίσει και τα άλογα που την σπρώχνουν... Βέβαια το σχόλιο τής είχε και το ανάλογο ειρωνικό υφάκι («ρε μάγκες») που υποδηλώνει το πως τολμάτε να με κρίνετε και χάρη σας κάνω που ασχολούμαι μαζί σας. Στην απάντησή μας βέβαια απαξίωσε να ανταπαντήσει ή δεν είχε τι να πει...

Πρόσφατα μάλιστα είδαμε να πλασάρετε μέσω φίλων δημοσιογράφων και σαν υποψήφια Δήμαρχος Αθηναίων!!! Όλα τα είχε η Πιπιλή ο φερετζές της έλειπε!!!

Τη σούπα ήρθε όμως να της χαλάσει η αποκάλυψη για τις πολεοδομικές παραβάσεις που έχει και ακόμα χειρότερα το ότι πήγε να ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ!!!

Το πρώτο δεν είναι τραγικό (πολλοί έλληνες έχουν κάποιες παραβάσεις...) ...
ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΗ...
ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!!!
Τελεία και παύλα.

Τέτοιους πολιτικούς δεν έχει ανάγκη η ΝΔ και ο Σαμαράς!!!

Αρκετά ταλαιπωρηθήκαμε και χαλαστήκαμε με Σουφλιάδες και Μαγγίνες...
αυτό μας έλλειπε να μας προκύψουν και Πιπιλήδες...

Διαβάστε και τι γράφει ο royfianos:

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΘΕΡΕΤΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ...Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Μείζον ηθικό ζήτημα για τη Φωτεινή Πιπιλή αποτελεί η πρόσφατη επιβολή προστίμου από την Πολεοδομία Ζαχάρως Ηλείας στην ίδια και σε δύο ακόμη συγγενικά της πρόσωπα, για δύο αυθαίρετα κτίσματα ιδιοκτησίας τους που φέρονται να οικοδομήθηκαν χωρίς πολεοδομικές άδειες λίγα μόλις μέτρα μακριά από την κοίτη της Νέδας!

Ενώ η Ελευθεροτυπία έγραψε:

Η Πολεοδομία της Ζαχάρως Ηλείας με αυτοψία που διενήργησε στις 30.11.2009 διαπίστωσε την ύπαρξη δύο αυθαίρετων κτισμάτων που τα χαρακτηρίζει βοηθητικούς χώρους - αποθήκες.

Όπως αναφέρεται στην αυτοψία, που υπογράφεται από τους υπαλλήλους της διεύθυνσης Πολεοδομίας Γεωργιόπουλο Νικόλαο και Γέμενο Ιωάννη: «Κατά παράβαση του άρθρου 22 του ΓΟΚ (Ν1577/85) έχουν κατασκευαστεί δύο κτίσματα βοηθητικών χώρων (αποθήκες) από τοιχοποιία και στέγη με κεραμίδια άνευ οικοδομικής αδείας. Η συνολική επιφάνεια των αυθαιρέτων κτισμάτων είναι: 35 τ.μ. περίπου, ο δε έλεγχος αυτών έγινε μακροσκοπικά. Στάδιο εργασιών αποπερατωμένο πλην της δεύτερης αποθήκης, η οποία βρίσκεται στα επιχρίσματα. Είδος κατασκευών μετά το 2003. Κατηγορία αυθαιρέτου: Πολεοδομικό αυθαίρετο Αρθρο 1 παρ. 1α της Αρ. Πρωτ.οικ/9732/27-2-2004 Απόφασης του ΥΠΕΧΩΔΕ».

Η ίδια υπηρεσία για την κατασκευή των αυθαιρέτων κτισμάτων επέβαλε στην κ. Πιπιλή και στα δύο συγγενικά της πρόσωπα συνολικά 8.625 ευρώ πρόστιμο (πρόστιμο ανέγερσης 5.750 ευρώ και πρόστιμο διατήρησης 2.875 ευρώ).

Μάκης Νοδάρος

ΥΓ. Την κυρία Πιπιλή της είδαμε πρόσφατα στις τηλεοράσεις να υπερασπίζεται την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά. Καλά θα κάνει ο Αντώνης να διώξει από κοντά του τέτοια νούμερα γιατί το μόνο που κάνουν ή θα κάνουν στο μέλλον είναι να τον εκθέσουν. Και η δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν βουλευτές («90 είναι όλοι κι όλοι») δεν μπορεί να γίνει κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Ο κόσμος δεν θα ανεχτεί την παραμικρή σκιά και το ίδιο περιμένει και από τον Αντώνη... αλλιώς αν είναι να ξεφτιλιστούμε με τέτοια νούμερα να μην βγούμε ποτέ Κυβέρνηση...