08 Ιανουαρίου 2010

Ούτε με θαύμα δεν τη βγάζει τη χρονιά.

Ο Γιωργάκης είναι τελειωμένος. Όταν στο σχολείο είσαι μετριότατης νοημοσύνης, δεν διαβάζεις μεθοδικά αλλά ούτε και πριν το διαγώνισμα είναι απόλυτα φυσιολογικό να φάς τα μούτρα σου όταν έλθει η ώρα των εξετάσεων. Είναι σαν κάτι χαζοχαρούμενα αμετροεπή παιδάκια που λένε θα "σκίσουμε" χωρίς να ξέρουν καλά καλά ποιά είναι η διδακτέα ύλη.

Νέα οράματα, αόρατα σχέδια, ευχολόγια, αοριστολογίες και κακοπροαίρετη χολή για οτιδήποτε έκανε ο Κ.Κ. Όλα εύκολα σου φαίνονται όταν δεν ξέρεις κάν το αντικείμενο.

Δεν καθόσουνα στην αντιπολίτευση καλύτερα, που δεν χρειαζόταν να κάνεις τίποτε παρά να καταγγέλεις εκ του ασφαλούς;


Τώρα που ο Γιωργάκης έκατσε στο διαγώνισμα αποκαλύπτονται όλες οι προσωπικές του ανεπάρκειες, τόσο στην επίλυση των προβλημάτων όσο και σε επίπεδο επιλογής στελεχών.

Στην πραγματικότητα νομοτελειακά ο ΓΑΠ ήταν τελειωμένος πρίν ακόμη μπεί στο διαγώνισμα. Το ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι η πορεία του ήταν προδιαγεγραμένη απλά δείχνει το μέγεθος του εκ γενετής κάλου.

Ο λαός δεν ξεχνάει Γιωργάκη.

Σε περιμένει στην γωνία για να σε πληρώσει για αυτά που του έταζες προεκλογικά. Θα σε πληρώσει μάλιστα όχι με λεφτά (αφού μας τα πήρες όλα) αλλά με τίς παλάμες ανοικτές, μία προς το μέρος του και μία προς το μέρος σου.