20 Ιανουαρίου 2010

Οι βουλευτές εκτός από το μισθό τους, παίρνουν και εξτρά για να συμμετέχουν σε επιτροπές που υποχρεούνται από τη θέση τους να συμμετέχουν! Θαυμάσια!

Ένας υπάλληλος ταχυδρομείου, για παράδειγμα, παίρνει ένα μισθό α', για να δουλεύει σε ένα ταχυδρομείο. Φαντάζεστε για κάθε γράμμα που θα έπρεπε να διεκπεραιώνει ή για κάθε επιταγή, να πληρωνόταν επί πλέον με το κομμάτι;

Κάτι τέτοιο κάνουν οι Εθνικοί μας νταβατζήδες της Βουλής. Εκτός από το μισθό τους, παίρνουν επιπλέον 300 ευρώ για κάθε συμμετοχή τους σε συνεδρίαση επιτροπής στην οποία ανοίκουν. Υπολογίστε ότι κάθε βουλευτής μπορεί να είναι μέλος και σε άλλες επιτροπές, αλλά ας πάρουμε το λιγότερο πιθανό, να είναι μέλος σε 2 επιτροπές που συνεδριάζουν μια φορά το μήνα. Ο κ. βολευτής λοιπόν, θα κέρδιζε μόνο από αυτές τις 2 επιτροπές, με 2 συνεδριάσεις το μήνα, όσα είναι ο βασικός μισθός ενός απλού εργάτη.

Κι εσύ έλληνα, δούλευε σαν μαλάκας για 700 ευρώ, όταν εκείνοι έχουν φροντίσει μέχρι και για τα εγγόνια τους!Α,και μας δουλεύουν κι από πάνω, αφού δέχθηκαν μείωση...50 ευρώ και θα παίρνουν τώρα μόνο 250 ευρώ ανά συνεδρίαση!!!

Και για μια ακόμη φορά θα πω κι ας γίνω γραφικός:
ο βασιλιάς σας κόστιζε, χαραμοφάιδες...