29 Ιανουαρίου 2010

δήλωση στήριξης Καραμανλή και από Πανάρα...

Μετά το μεσημεριανό άδειασμα από τον Σαμαρά και ο Παναγιωτόπουλος δήλωσε τα αυτονόητα για τον Καραμανλή:

«Μα δεν κουράστηκαν ορισμένοι –και δεν αναφέρομαι σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρομαι στην πλευρά του ΠΑΣΟΚ- δεν κουράστηκαν ορισμένοι από το ΠΑΣΟΚ να προσπαθούν, για λόγους δημιουργίας επίπλαστων εντυπώσεων, να αμφισβητήσουν την ακεραιότητα και το ήθος ενός πολύ σημαντικού πολιτικού ηγέτη, όπως είναι ο Κώστας Καραμανλής;

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την ακεραιότητα, το ήθος, την εντιμότητα, την προσφορά στον τόπο του Προέδρου, του κ. Καραμανλή. Και είναι κάτι που, όπως γνωρίζετε, το δήλωσε, σε συνομιλία μαζί σας, πριν από λίγο, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.

Σε ό,τι αφορά αυτό που άκουσα, για στελέχη της Νέας Δημοκρατίας: Κανένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας δεν διανοήθηκε να αμφισβητήσει την ακεραιότητα, το ήθος και την προσφορά στον τόπο του Κώστα Καραμανλή.

Τώρα, εάν από ορισμένα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας απομονώνονται κάποιες φράσεις και παρερμηνεύεται το περιεχόμενό τους ή διαστρεβλώνεται το μήνυμα που έχει κάθε φράση, αυτό δεν αφορά τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.»

ΥΓ. Παπατζή ρούφα άλλη μία... πορτοκαλάδα και άλλη φορά να μην κάνεις τον έξυπνο ότι ο Πανάρας σου δεν θα έκανε δήλωση για τον Καραμανλή... πρόσεχε λοιπόν τι γράφεις, απ' όσα σου λένε να γράψεις, για να μην γίνεσαι ρόμπα...