14 Ιανουαρίου 2010

Απάντηση Δένδια στη μόνιμη καραμέλα των ΠΑΣΟΚων

Τις τελευταίες μέρες που πήρε μπροστά η αντιπολιτευτική μηχανή της ΝΔ οι ΠΑΣΟΚοι έχουν ξεμείνει από επιχειρήματα... Το μόνο που ψελλίζουν για να μας δημιουργήσουν κόμπλεξ είναι τα περί ακροδεξιάς. Κλασικά:

Όταν είναι στριμωγμένοι θυμούνται την ακροδεξιά για να ενεργοποιήσουν τα αντανακλαστικά του λαού... Έτσι και ΠΡΟΠΟτζής που τα γκάλοπ τον εμφανίζουν σαν τον δημοφιλέστερο και βλέπει ότι όχι μόνο δεν μπορεί να βάλει τάξη αλλά η κατάσταση πάει να εκτραχυνθεί: Έτσι μετά τις βομβιστικές επιθέσεις που είναι στην εβδομαδιαία ατζέντα του ΠΡΟΠΟτζή είχαμε και την εισβολή κουκουλοφόρων στο πολιτικό γραφείο του Υφ. Δικαιοσύνης!!

Μόλις ο Δένδιας έβγαλε μια ανακοίνωση όπου θύμισε την αναγκαιότητα του Νόμου για τις κουκούλες, ο νταβατζής-ΠΡΟΠΟτζής πετάχθηκε να κατηγορήσει τη ΝΔ για “ακροδεξιό αντιπολιτευτικό οίστρο”.

Η απάντηση του Δένδια για μερικούς χαμηλής νοητικής αντίληψης ΠΡΟΠΟτζήδες ήταν ότι όποιος υπερασπίζεται τις κουκούλες... υπερασπίζεται ουσιαστικά την Κου-Κλουξ-Κλαν:

«Ο κατά δήλωσή του “προοδευτικός” Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα πολιτικής απρέπειας και νομικής άγνοιας. Εκτοξεύει χαρακτηρισμούς και ύβρεις αντί να απαντά επί της ουσίας. Ξεχνά ή αγνοεί ότι τα νομοθετήματα κατά της κουκούλας ιστορικά εφαρμόσθηκαν για να καταπολεμήσουν το ρατσισμό της Κου-Κλουξ –Κλαν στις ΗΠΑ και τη δράση νεοναζιστικών ομάδων στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο “ακροδεξιός αντιπολιτευτικός οίστρος” κατά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη…»