15 Ιανουαρίου 2010

Αντώνη Σαμαρά, ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ της Παράταξης, πριν μας πνίξουν με τη μπόχα τους!!!

Aναφερόμαστε στις διάφορες "παρεμβάσεις" Βουλευτών της ΝΔ,που τις τελευταίες μέρες έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας,με καθημερινές δηλώσεις προσώπων που συνδέονται με ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.

Όλως τυχαίως, είναι φίλα προσκείμενοι στο στρατόπεδο της Ντόρας, η οποία επιλέγει την αποστασιοποίησή της από το πολιτικό σκηνικό αυτή την περίοδο, βάζοντας όμως τα τσιράκια της να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, την ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ δηλαδή του Νέου Προέδρου Αντώνη Σαμαρά!

Έτσι,μετά το χθεσινό εμετικό άρθρο του Χατζηγάκη υπέρ των λαθρομεταναστών και του Πασοκ,ήρθε η σειρά της γνωστής και μη εξαιρεταίας Γιαννάκου να υπερασπίσει τον ανίκανο Γιωργάκη,δηλώνοντας πως "δεν υπάρχει ακυβερνησία" και κάνοντας αντιπολίτευση όχι στην Κυβέρνηση όπως θα έπρεπε,αλλά στο ίδιο της το κόμμα!!!

Από κοντά και τα γνωστά ντοράκια Γιακουμάτος,Καράογλου και Παυλόπυλος,προβάλλονται κατά κόρον από τα Μμε των νταβατζήδων,που θέλουν να δώσουν την εικόνα ενός κόμματος διαιρεμένου και με διγλωσσία,έτσι ώστε να μένει στο απυρόβλητο η αμερικανόδουλη Κυβέρνηση των...100 και πλέον ημερών!

Ο απλός Νεοδημοκράτης όμως, ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο Πρόεδρος και να κάνει εύστοχες παρεμβάσεις σε όλα τα θέματα, από το Μεταναστευτικό ως τον "Καλλικράτη" και ταυτόχρονα ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ!

Σύμφωνοι,δεν είναι υπεύθνος ο Σαμαράς για την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, ούτε και για τον διορισμό της Γιαννάκου ως επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του κόμματος: παρόλα αυτά, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ, ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ.

Διότι δεν είναι δυνατόν,ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ που οδήγησαν τη ΝΔ στην πιο οδυνηρή ήττα της ιστορίας της, να βγαίνουν και να μιλάνε ΤΩΡΑ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ! Δεν είναι δυνατόν ο άνθρωπος που... καλωσόριζε τους λαθρομετανάστες, Πάκης Παυλόπουλος, να εκφέρει γνώμη για το θέμα! Ούτε η φιλενάδα της Ρεπούση, Μαριέττα Γιαννάκου, να αντιτίθεται στις επιλογές του ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ Προέδρου Αντώνη Σαμαρά!

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ! Αν δεν μπορείτε να συμμορφωθείτε με τη Νέα, Υγιή και Πατριωτική ΝΔ που φτιάχνει ο Αντώνης Σαμαράς, ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ! Πριν το κάνουμε εμείς!

ΠΗΓΗ: hellas-orthodoxy.blogspot.com