16 Φεβρουαρίου 2010

Κυβέρνηση στόκων !

Καταλαβαίνω ότι ο ΓΑΠ αδυνατεί να ελέγξει τις μύριες σκόρπιες σκέψεις, συμπλέγματα και απωθημένα, που τριγυρνούν αδιάκοπα και άναρχα στα άδυτα του εγκεφάλου του. Από εκεί όμως μέχρι του να μην μπορεί να ελέγξει, έστω στοιχειωδώς, αυτά που λέει δημόσια, τόσο ο ίδιος όσο και οι στενοί συνεργάτες του απέχει πολύ (και κοστίζει πολύ).

Όταν πχ. δεν καταλαβαίνεις ότι εάν ένας πρωθυπουργός βγεί δημόσια και πεί ότι "η οικονομία μου είναι ένα βήμα από την πτώχευση" αμέσως θα πανικοβληθούν όσοι μας έχουν δανείσει και θα ζητήσουν αύξηση των επιτοκίων, τότε ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΚΟΣ.

Όταν λίγη ώρα πριν από ντεμέκ σκληρή διαπραγμάτευση με την Ε.Ε. ρωτάνε τα ξένα ΜΜΕ τον Υπουργό Οικονομίας εάν θα πτωχεύσει η Ελλάδα και αυτός απαντάει "η Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη για να πτωχεύσει, διότι είναι σαν τον Τιτανικό", τότε ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΚΟΣ.

Όταν οι τεχνοκράτες της Ε.Ε. μας συμβουλεύουν να επικεντρωθούμε στη μείωση των κρατικών δαπανών και να μην αυξήσουμε τη φορολογία διότι αυτό θα στραγγαλίσει την οικονομία και θα ξεχειλώσει την ανεργία αλλά αυτοί κάνουν το ακριβώς αντίθετο, τότε ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΚΟΙ.

Η άοκνη προσπάθεια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης να ωραιοποιήσουν τις μπαρούφες και να ηρωοποιήσουν τους ανεγκέφαλους, δυστυχώς για αυτούς, έχει ημερομηνία λήξης.

Κάποια στιγμή ο κόσμος κουράζεται.

Κάποια στιγμή ο κόσμος καταλαβαίνει.


Σε αυτή τη χρονική συγκυρία η χώρα μας έχει την κακοτυχία να κυβερνάται από ΣΤΟΚΟΥΣ.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πληρώσουμε πάρα πολύ ακριβά, οικονομικά και εθνικά, την περυσινή επιλογή μας.