23 Φεβρουαρίου 2010

Κάντε του ένα αντιλυσσικό... Που ξέρετε; Μπορεί να τον πιάσει και να ηρεμήσει...

Ο κατήφορος του Πανάρα συνεχίζεται με διαρκώς αυξανόμενη επιτάχυνση. Σε συνέντευξή του πριν μερικές μέρες βρήκε πάλι την ευκαιρία να επιτεθεί στον Καραμανλή:

«Εάν, λοιπόν, η Ν.Δ. έπαιρνε τα μέτρα, εάν δεν πήγαινε σε εκλογές και έπαιρνε τα μέτρα εγκαίρως, το Σεπτέμβριο, θα είχαμε γλιτώσει την ταλαιπωρία των 6 μηνών. Το κόστος του δανεισμού δεν θα είχε εκτοξευθεί στα ύψη. Η χώρα θα είχε διατηρήσει ένα μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας της στο εξωτερικό. Θα γινόντουσαν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις και ας πηγαίναμε στα τέλη Φεβρουαρίου και εκεί ας αναλάμβανε ο κ. Παπανδρέου το κόστος να τινάξει την ομαλότητα της χώρας στον αέρα και να πει «δεν ψηφίζω τον Παπούλια με την πρώτη και σας πάω σε εκλογές.»

Μέγας πολιτικός ο Πανάρας!!! Προετείνει να έκανε η ΝΔ αυτό που κάνει πάντα... να τραβήξει το κάρο από τη λάσπη για να έρθει το ΠΑΣΟΚ να μοιράζει λεφτά και θέσεις και να κυβερνάει 10 χρόνια... Λέει και ανέκδοτα: «ας αναλάμβανε ο κ. Παπανδρέου το κόστος»

Πανάρα έχασες... αυτή τη φορά τους αφήσαμε το κάρο μέσα στη λάσπη... ας το τραβήξουν αυτοί...

Είναι βέβαια τόσο θρασύδειλος που όταν ο Παπαπαναγιώτου από τα λεγόμενά του διαπίστωσε: «άρα, την βασική ευθύνη την φέρει ο Κώστας Καραμανλής», την έκανε γυριστή και μην τον είδατε τον Παναή:

ΠΑΝΑΡΑΣ: Άλλο λέω, κ. Παπαπαναγιώτου. Θα μου επιτρέψετε. Μην βγάζετε συμπεράσματα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ένα και ένα κάνει δυο, κ. Παναγιωτόπουλε.

ΠΑΝΑΡΑΣ: Αφήστε να πω εγώ τι εννοώ, μην το λέτε εσείς

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΑ ΜΟΥ... ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...

ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ...

Όμως ο Πανάρας έκανε και τη μεγάλη αποκάλυψη:

«Δεν θεωρώ την πολιτική επάγγελμα. Το επάγγελμά μου είναι δημοσιογράφος και δικηγόρος. Απλώς είναι σε αναστολή.»

Άντε Πάνο! Σου ευχόμαστε λοιπόν να επιστρέψεις γρήγορα στο επάγγελμα για το οποίο είσαι φτιαγμένος και να εγκαταλείψεις την πολιτική μπας και βρούμε και μεις την ησυχία μας...

Και μια απορία επειδή με τον Παπαπαναγιώτου ήσουν όλο «κ. συνάδελφε» και «κ. συνάδελφε»... και με τον Παπαγιάννη όταν μιλάς τα ίδια είσαι;

«Κ. Συνάδελφος» κι αυτός;