04 Φεβρουαρίου 2010

Mέσα σε 4 μήνες ο Mike αναβάθμησε την Ελλάδα... Από Καμπούλ... την έκανε Σικάγο

Στην Καμπούλ ως γνωστόν δεν υπάρχει μετρό ενώ γενικά δεν γίνονται και ληστείες μιας και δεν υπάρχει τίποτα να κλέψουν... Αυτό φυσικά δεν άρεσε στον Mike γι' αυτό και πέρσι παρομοίασε την Ελλάδα με Καμπούλ, εννοώντας προφανώς ότι είμαστε πίσω από άποψη ληστειών και ευρηματικότητας...

Κατά τη χθεσινή ληστεία στο μετρό οι ληστές αφού αφόπλισαν δυο φρουρούς περνώντας με τα Καλάσνικοφ ανάμεσα απ' τον κόσμο, άρπαξαν 250.000 € και έφυγαν ανενόχλητοι... μετά από αυτό καταλαβαίνουμε τι εννοούσε ο Mike:

Ότι θα μας αναβαθμίσει και από Καμπούλ θα μας κάνει Σικάγο...
όπου και μετρό υπάρχει και ληστείες γίνονται και με τα όπλα κυκλοφορούν ανάμεσα στον κόσμο...
ανεβασμένα πράγματα δηλ. όχι κακομοιριές της ΝΔ...


Διαβάστε τι γράφει και το
trelokouneli.blogspot.com:

Παλιά είχαμε ληστείες σε τράπεζες
και που και που σε κανένα σπίτι... Τώρα, έχουμε ληστείες σε καταστήματα, σε σπίτια με ανθρώπους μέσα, στο αυτοκίνητο, περπατώντας στο δρόμο και όπου μπορεί να βάλει ο νους σας!! Έχει ξεφύγει η κατάσταση..

Λεφτά δεν υπάρχουν, δουλειές δεν υπάρχουν, μετανάστες πολλοί, ο κόσμος πεινάει!! Που θα πάει αυτή η κατάσταση;;; Είναι περίεργο να περπατάς στο κέντρο και να μην βρίσκεις.. Έλληνα να πεις μια κουβέντα!! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έρθουν χειρότερες μέρες αν και είναι σχεδόν δεδομένο.

Κινηματογραφική και για όσκαρ μας λένε οι papatzides ήταν η ληστεία στο ΜΕΤΡΟ στην Εθνική Άμυνα...

Οι ληστές πρέπει να ήταν καλά πληροφορημένοι... Η ληστεία έγινε σε ειδικό χώρο που μόνο λίγοι γνωρίζουν αφού εκεί καταλήγουν οι εισπράξεις... από όλους τους σταθμούς...

Επίσης είναι περίεργο πως κατέβηκαν με άνεση από τις σκάλες με τα αυτόματα στα χέρια σκορπώντας τον πανικό στους επιβάτες..