05 Μαρτίου 2010

Τι ζήτησε η Τζούλια από τον Ψωμιάδη; (βιντεο)

To βίντεο είναι σοβαρό και το θέμα είναι απλό. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, που μονοπωλεί την επικαιρότητα, έχει ανάγκη στήριξης. Πολλοί τη βλέπουν απλά ως πρωταγωνίστρια τσόντας και αντικείμενο αυνανισμού, εμείς τη βλέπουμε ως ένα κορίτσι που έχασε το δρόμο του. Για να μην καταλήξει σε ψυχιατρεία ή κάπου χειρότερα, χρειάζεται βοήθεια.

Η σημαντικότερη βοήθεια που μπορεί να της προσφέρει κανείς είναι να σαπίσει (να λιώσει, να σπάσει) στο ξύλο, τις σκατόψυχες τσούλες των μεσημεριανάδικων, που χάριν τηλεθέασης, έχουν ξεσκίσει γυναίκες και γυναίκες, οδηγώντας τις στην τρέλα. Οι ίδιες ξέρουν πολύ καλά τις συνέπειες, καθώς είναι παμπόνηρες.

Η Τζούλια λοιπόν ζήτησε να δει το Νομάρχη. Αυτό δείχνει ότι θέλει από κάπου να πιαστεί η κοπέλα, καθώς ο Ψωμιάδης έχει το προφίλ του ανθρώπου που νοιάζεται για τους άλλους. Κάκιστα κάνατε κ.Νομάρχα που δεν τη δεχθήκατε και ακόμη χειρότερα εσείς κ.Παπαδάκη, με το υποκριτικό παράδειγμα των δικών μας κοριτσιών, που "θα παρασυρθούν". Κανένα κορίτσι δεν παρασύρεται αν γνωρίσει τη μητρική στοργή. Αξίωμα χιλιάδων ετών, που θα υπάρχει και μετά από εκατομμύρια χρόνια ! Aν έχεις μανούλα να μπορείς να μιλήσεις μαζί της, δεν έχεις να φοβηθείς, ποτέ, τίποτε.

Αν δεν έχεις είναι το πρόβλημα....Και η Τζούλια δεν είχε!