11 Μαρτίου 2010

Καταγγελία για πρόσληψη στο ΕΚ Πρέβεζας

Φαίνεται ότι στην Πρέβεζα μερικοί παράκουσαν τις εντολές του Πρωθυπουργού “Nα γίνονται όλες οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ και με διαφανείς διαδικασίες” και κάνουν προσλήψεις παρακάμπτοντας αυτό, με την δικαιολογία ότι το ΑΣΕΠ αργεί να βγάλει αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα οι εργατοπατέρες με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας που αποτελείτε από όλες τις παρατάξεις μονιμοποίησαν στην θέση της γραμματέως του Εργατικού Κέντρου άτομο που εργαζόταν με πρόγραμμα stage μέσα σε αυτό.

Με ποιά κριτήρια κύριε πρόεδρε του Εργατικού Κέντρου επιλέγετε μόνιμο προσωπικό χωρίς να δώσετε την ευκαιρία σε κανέναν άλλο να προσπαθήσει για το δικαίωμα του στην εργασία;

Ζητάμε εξηγήσεις κύριοι συνδικαλιστές δήθεν υπερασπιστές των εργαζομένων και των ανέργων.

Το Εργατικό Κέντρο είναι θεσμός, δεν μπορείτε εσείς να τον απαξιώνεται με αυτόν τον τρόπο. Αν δεν είστε ικανοί να σταθείτε δίπλα στο λαό και σε όποιον σας έχει ανάγκη τότε να παραιτηθείτε κύριοι και όχι να κοροϊδεύεται τον κόσμο!!!

Αν είναι αυτή η θέση σας για τα stage ότι πρέπει να μονιμοποιηθούν να βγείτε να υπερασπιστείτε και τους άλλους εργαζόμενους που δουλεύουν με προγράμματα stage και απολύονται μετά από τόσα χρόνια εργασίας.

Περιμένουμε να πάρετε θέση προτού επανέλθουμε με νέα στοιχεία...

Τι γνώμη έχετε για όλα αυτά KΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΡΓΑΣΙΑΣ; ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΓΣΕΕ;

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ STAGE