28 Μαρτίου 2010

Η τέχνη του αποπροσανατολισμού

Τις τελευταίες μέρες γίνετε λόγος για το βίντεο με το σύνθημα που φώναξαν οι Ο.Υ.Κάδες μας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Σκοπός της διογκωμένης προβολής του θέματος και της "καταδίκης" των "ακραίων" Ο.Υ.Κάδων από τους διεθνιστές και δήθεν προοδευτικούς, είναι η κάλυψη του ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥ θέματος της εισβολής της τούρκικης ακταιωρού στην Ελληνική επικράτεια που έφτασε σχεδόν μέχρι τα παράλια της αττικής ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ.

Το υπουργείο αντέδρασε άμεσα στις προοδευτικές κορώνες όσον αφορά την περίπτωση των Ο.Υ.Κ ΔΕΝ αντέδρασε άμεσα όμως προκειμένου να εμποδίσει το τουρκικό πολεμικό πλοίο που έκοβε βόλτες σε ολόκληρο το Αιγαίο και τις Κυκλάδες! Αλήθεια θα πληρώσει κανείς το τίμημα γι'αυτό τον εξευτελισμό της Ελληνικής εθνικής άμυνας? Ξευτελίστηκε ολόκληρο το στράτευμα από μια χούφτα τούρκων και κανείς και κανένα ΜΜΕ δεν μιλάει για το θέμα αυτό!

Υ.Γ. αν είναι ακραίο και υπερβολικό το σύνθημα των Ο.Υ.Κ τότε είναι ακραίοι και επικίνδυνοι όλοι αυτοί που μιλούν ακόμη για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας στο παρακάτω βίντεο (στο βίντεο έστω οτι... ο βελόπουλος δεν υπάρχει) www.youtube.com/watch

Υ.Γ.2) Οτι θέμα και να βγάλετε στην επικαιρότητα προκειμένου να αποσπάσετε την προσοχή του λαού από την επικείμενη συμφωνία στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων με το όνομα "βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" εμείς θα προσπαθούμε να εγείρουμε και την τελευταία Ελληνική φωνή ενάντια στις πρακτικές σας!

Υ.Γ.3) Η συμφωνία όπως γράφει ο γειτονικός τύπος κλείδωσε στο περιθώριο της προχθεσινής συνεδρίασης των Ευρωπαίων με θέμα την Ελληνική οικονομία , όπου και συναντήθηκε ο Γ.Α.Π. με τον Σκοπιανό ομόλογο του.

το σχετικό link: taxalia.blogspot.com