14 Μαρτίου 2010

«Ανοιχτή γραμμή» Γ. Καρατζαφέρη με Γ. Παπανδρέου

ΓΙΩΡΓΟ ΧΕΡΙ -ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
Όπως αποκαλύπτει η σημερινή Καθημερινή, σε άρθρο του κ. Ζούλα, όχι μόνον υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ με τον ΛΑΟΣ, αλλά ο ίδιος ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης τη χαρακτηρίζει απαραίτητη! «Μιλάμε τακτικά με τον κ. Γ. Παπανδρέου, ασχέτως αν οι συνομιλίες μας δεν δημοσιοποιούνται», παραδέχεται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στην «Κ».

Αποκαλύπτει επίσης ότι έστειλε την επικεφαλής των ευρωβουλευτών του Νίκη Τζαβέλα στην Ουάσιγκτον και να έχει επαφές με Αμερικανούς αξιωματούχους, πριν από το ταξίδι του κ. Παπανδρέου. «Εννοείται πως το έκανα θέλοντας να βοηθήσω το ταξίδι του πρωθυπουργού», λέει χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΛΑΟΣ

Φυσικά, από την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ αναβαπτίζεται στην εθνικιστική κολυμβήθρα του ΛΑΟΣ και ο ΛΑΟΣ καταλαμβάνει την θέση της Αριστεράς ως κολυμβήθρα του ΠΑΣΟΚ, όλα μπορούν να συμβούν στη χώρα αυτή. Ακόμα και να δίνει ο Καρατζαφέρης συμβουλές στον Γιώργο για την εξωτερική πολιτική της χώρας έναντι των ΗΠΑ και της Τουρκίας, όπως επίσης αποκαλύπτει η εφημερίδα. Προφανώς για να αποφευχθούν νέα Ίμια.

Λέτε τώρα να έχουν καμία σχέση οι αποστολές της κυρίας Νίκης στο Αμέρικα με την θητεία της στην Ιντρακόμ και το Ίδρυμα Κόκκαλη στο Χάρβαρντ. Ίσως να ξέρουν περισσότερα στον Πήγασο που έχουν αναλάβει εκστρατεία κατά της σχέσης Κόκκαλη – ΟΠΑΠ.

Αλλά διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: news.kathimerini.gr και ίσως καταλάβετε γιατί μωραίνει ο Κύριος ων βούλεται απωλέσαι.

ΠΗΓΗ: Antinews.gr