26 Μαρτίου 2010

Μέχρι και γερανό έκλεψαν χθες... και η Αστυνομία του Μιχάλη ακόμη πάει...

Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

Ληστεία σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς επί της Ιεράς Οδού 285, στο Αιγάλεω, σημειώθηκε στις 11:06 το πρωΐ. Δύο άνδρες με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσόν από τα ταμεία της τράπεζας και διέφυγαν.

Στόχος επίθεσης από ομάδα νεαρών έγιναν στις 08:30 τα γραφεία της ΔΕΗ, στην οδό Δυρραχίου 89, στα Σεπόλια.Περίπου 25 άτομα έσπασαν με βαριοπούλες τα τζάμια των γραφείων και προξένησαν φθορές σε ένα όχημα της ΔΕΗ που ήταν σταθμευμένο μπροστά στο κτίριο.

Ληστεία σε κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη 12, στη Νέα Ιωνία, σημειώθηκε στις 8:10 το πρωΐ. Δύο άνδρες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από τα ταμεία της τράπεζας άγνωστο μέχρι στιγμής ποσόν και διέφυγαν

Δύο Έλληνες, ηλικίας 28 και 36 ετών, οι οποίοι λήστευαν οδηγούς ταξί στην περιοχή της Αττικής συνέλαβαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης το απόγευμα της Τετάρτης, στον Βοτανικό.Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών κατηγορούμενοι για ληστείες κατά συναυτουργία και κατ΄εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση.

Με τη μέθοδο του ριφιφί άγνωστοι διέρρηξαν τα ξημερώματα το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Δαβάκη 2-4 στο Μοσχάτο. Οι δράστες παραβίασαν το παράθυρο διπλανού κτιρίου και από εκεί άνοιξαν τρύπα στη μεσοτοιχία και εισήλθαν στην τράπεζα.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα άγρια καταδίωξη κακοποιών στη Μαλαισίνα. Επτά δράστες λήστεψαν περίπου στις 12:00 δύο υποκαταστήματα τραπεζών. Οι κακοποιοί με την απειλή όπλων έκλεψαν αρχικά άγνωστο χρηματικό ποσό από το υποκατάστημα της Εθνικής και στη συνέχεια από την Αγροτική. Ύστερα τράπηκαν σε φυγή.

Ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι στο υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στη Νέα Σμύρνη. Ένας άνδρας με την απειλή όπλου απέσπασε περίπου 12.000 ευρώ από τα ταμεία της τράπεζας και διέφυγε.

Διαρρήκτες με ύποπτα κίνητρα «χτύπησαν» την Οικονομική Εφορία Κύμης, αλλά έφυγαν χωρίς να πειράξουν το παραμικρό, πράγμα που κάνει τους υπεύθυνους της ΔΟΥ και τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι αναζητούσαν τα αρχεία προσωπικής τους υπόθεσης.

Μυστηριώδης ληστεία έγινε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης σε εργοτάξιο επί της εθνικής οδού Αθηνών –Κορίνθου. Οι ένοπλοι εισβολείς ακινητοποίησαν τον φύλακα, τον λήστεψαν και έκλεψαν έναν… γερανό!

Αστραπιαίο ήταν το χτύπημα της σπείρας των ΑΤΜ που λυμαίνεται την Θεσσαλία, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να εισβάλουν σε δημαρχιακό μέγαρο και να «σηκώσουν» το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης.

Φωτιά σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο ήταν παρκαρισμένο δίπλα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» έβαλαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής.Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Φωτιά σε δύο ελληνικές σημαίες έβαλαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Θεσσαλονίκη.

Δύο ανήλικοι, ηλικίας 16 και 17 ετών, επιτέθηκαν σε 15χρονο αγόρι. Με απειλές αλλά και χρήση σωματικής βίας, τού απέσπασαν το κινητό τηλέφωνο.

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010

Αντιμέτωποι με ένα ληστή ήρθαν χθες το βράδυ οι υπάλληλοι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μακεδονίας και Τενέδου, στην περιοχή του Χαλανδρίου.Συγκεκριμένα, στις 20:30 χθες το βράδυ, ένας ένοπλος δράστης εισέβαλε στο κατάστημα, πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό και κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή. Στη συνέχεια άρπαξε από το χρηματοκιβώτιο το ποσό των 50.000 ευρώ και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στην Καλλιθέα, στην οδό Σιβιτανίδου, δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν σε κατάστημα ενδυμάτων και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα σε οίκο ανοχής, που βρίσκεται στην οδό Τροφωνίου 11, στο κέντρο της Αθήνας.Δύο άτομα εισέβαλαν στο «σπίτι», ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου πελάτες και εκδιδόμενες, άρπαξαν συνολικά 350 ευρώ και διέφυγαν πεζή.

Ένοπλη ληστεία σε εργοτάξιο επί της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, χθες το βράδυ.Ήταν λίγο πριν τις 23:00, όταν τρία άτομα μπήκαν στο εργοτάξιο, αιφνιδίασαν τον φύλακα και με την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να τους παραδώσει 400 ευρώ που είχε πάνω του.Στη συνέχεια τον υποχρέωσαν να μπει μέσα σε αποθήκη που βρίσκεται δίπλα στο εργοτάξιο, κλειδώνοντας μέσα τον ίδιο αλλά και τον φύλακα της αποθήκης.Αφού έκλεψαν έναν γερανό που ήταν σταθμευμένος στο προαύλιο, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τον εφιάλτη έζησαν χθες ένας Κύπριος γυναικολόγος, η υπάλληλος του γραφείου του και δύο πελάτες, όταν δύο ληστές εισέβαλαν στο ιατρείο που βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη λεωφόρο Κηφισίας 80. Με την απειλή όπλων οι δράστες εισέβαλαν στο ιατρείο στις 20:15, ακινητοποίησαν και τους τέσσερις, άρπαξαν 50 ευρώ από τον πελάτη, 2.500 ευρώ από το ταμείο του ιατρείου και δύο κινητά τηλέφωνα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Με την απειλή όπλου, άγνωστος άρπαξε 50.000 ευρώ από τα γραφεία σούπερ – μάρκετ στο Χαλάνδρι, το βράδυ της Τετάρτης.Ο δράστης ανέβηκε στον πρώτο όροφο του κτιρίου, στη διασταύρωση των οδών Μακεδονίας και Τενέδου, όπου βρίσκονται τα γραφεία του καταστήματος, πυροβόλησε με πιστόλι μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό, πήρε 50.000 ευρώ και διέφυγε.

Σας ερωτώ αισθάνεστε ασφαλείς; Η εγκληματικότητα δεν έχει χτυπήσει κόκκινο; Στη Ελλάδα του Μιχάλακη Χρυσοχοίδη η αστυνομία μπορεί να αντιμετωπίσει το καθημερινό έγκλημα κι όχι να αρκείται σε συλλήψεις πολιτικών αντιφρονούντων και ψεκασμό ηλικιωμένων όπως ο Γλέζος με δακρυγόνα; Μιχαλάκη ΞΥΠΝΑ!

ΠΗΓΗ: citizengr.wordpress.com