28 Μαρτίου 2010

Παπαγιάννης, ο απόλυτος δημοσιογραφικός οχετός.....

Μα μπορεί ένας δημοσιογράφος να είναι τόσο μεγάλο καθίκι και να φτάνει σε τέτοια κατάπτυστα δημοσιεύματα προσωπικής εμπάθειας; Ναι μπορεί όταν είναι ένας αποτυχημένος γόνος βουλευτικής οικογένειας και ο οποίος χάριν της πρώην ιδιότητας του πατέρα του προσπάθησε επί αρκετό διαστημα να προωθηθεί κομματικά ζητώντας από τον προηγούμενο πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή να τον κάνει με το ζόρι αξιωματούχο της τότε κυβέρνησης…..

Βέβαια το ποιον του συγκεκριμένου άχρηστου δημοσιογράφου-γόνου (τον οποίον έχει μαζέψει ένας άλλος γόνος –μεγαλοδημοσιογράφος ) ήταν γνωστό …. Αυτός λοιπόν είναι ο δημοσιογράφος – οχετός κ. Παπαγιάννης όπου μέσα από το βρώμικο blog του (fimotro) προσπαθεί να λασπώσει την οικογένεια του Κ. Καραμανλή την ίδια στιγμή που άλλoι συνάδελφοί του γνωρίζουν ότι ο γλοιώδης αυτός άνθρωπος έχει γίνει το τσιράκι του Καρατζαφέρη! ‘Αξιος ο μισθός σου δημοσιογραφικέ βόθρε…..

Ακολουθεί η δημοσίευση της αισχρής και συκοφαντικής ανάρτησης του Παπαγιάννη για να καταλάβουν και οι νεοδημοκράτες με ποιους παίζει μπάλα και ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος!

« Παιδαράς……
ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO (Το έχει σαν αποκλειστικό το καθίκι!)
O γιατρός φαίνεται παιδαράς. Η Νατάσα βέβαια δεν έχει μάτια για άλλον. Το Λαϊκό, όμως, έχει βουήξει. Εμείς δεν υιοθετούμε τίποτε από όλα αυτά. Πνευμονολόγος ο νεαρός, μελαχρινός και περίπου 30 χρονών "ζεν πρεμιέ" στο δημόσιο νοσοκομείο ψάχνεται για μεγάλες επαφές. Ρόλο έπαιξε και ο Μαρτίνης. Έχει... ζοριστεί με τις αποκαλύψεις και ψάχνει αποκούμπια. Αυτός τα δίνει όλα. Εμείς δεν ξέρουμε το παραμικρό. Η Νατάσα βρίσκεται στην Ιταλία. Το μυαλό της όμως είναι αλλού...
(Η παραπάνω αναρτηση περιέχει και φωτο της κ. Νατάσας Παζαίτη)
(Δεν δίνουμε το link της παραπάνω ανάρτησης για τί δεν αξίζει ούτε τα κλικ μας....)

ΠΗΓΗ:
online-pressblog.blogspot.com