23 Απριλίου 2010

Κατέρρευσε και το «σκάνδαλο απαγωγής των Πακιστανών»....

Μετά την κατάρρευση του "σκανδάλου" της εξαγοράς της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από τον ΟΤΕ (πού έβαλε το χεράκι του και ο Μανώλης), την χθεσινή απελευθέρωση του Ευγένιου Παπαδόπουλου για το "σκάνδαλο" των ομολόγων ήρθε να κατερρεύσει και το "σκάνδαλο" απαγωγής των Πακιστανών από τη συμμορία Βουλγαράκη, Πολύδωρα, Αλογοσκούφη και Καραμανλή...

«Απαλλαγή στελεχών της ΕΥΠ για την υπόθεση των Πακιστανών

Απαλλακτικό είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για δύο στελέχη της ΕΥΠ που είχαν εμπλακεί στην υπόθεση των καταγγελιών για απαγωγές Πακιστανών υπηκόων το καλοκαίρι του 2005 σε Αθήνα και Ιωάννινα.

Με το βούλευμα τους (αριθμ.517/20010) οι δικαστές του συμβουλίου, κάνοντας δεκτή ανάλογη πρόταση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ν. Ορνεράκη, κρίνουν ότι δεν αποδείχθηκε σχέση της ΕΥΠ στην υπόθεση, ενώ τονίζουν πως από την διερεύνηση του θέματος δεν προέκυψαν ικανές ενδείξεις για την συμμετοχή προσωπικού της ΕΥΠ στην «φερόμενη ως πραγματοποιηθείσα επιχείρηση». Επιπλέον, όπως αναφέρεται στο βούλευμα δεν αποδείχθηκε «ότι η ΕΥΠ δρα με αυτές τις μεθόδους».

Οι δικαστές που επικαλούνται αρκετά σημεία από την κατάθεση που έχει δώσει ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ Ι.Κοραντής, τονίζουν ότι οι καταθέσεις των εγκαλούντων πακιστανών παρουσιάζουν αντιφάσεις τις οποίες αποδίδουν στην «εσωτερική διαμάχη που υφίσταται στους κόλπους της πακιστανικής κοινότητας».

Για την υπόθεση είχε διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση η οποία κατέληξε με την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος κατά παντός υπευθύνου για αρπαγή κατά συναυτουργία.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»

Τώρα τι έχει να πει η κ. Τρέμη ας πούμε; Ή ο κ. Χατζινικολάου;

ΚΑΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ;