13 Απριλίου 2010

ΟΝΝΕΔ – ΑΞΙΩΤΗΣ: ΕΥΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!

Ως νέοι σεβόμαστε και αναπολούμε τους «ευπατρίδες» της πολιτικής που κάποτε μεσουρανούσαν στον πολιτικό βίο της Ελλάδας. Εκείνους τους «ευπατρίδες» πολιτικούς που διέθεταν τη περιουσία τους για το καλό της χώρας και όχι τους άλλους πολιτικούς, αυτούς που αποκτούν περιουσίες εις βάρος της χώρας.

Οι πολιτικοί «τρωκτικά δημοσίου χρήματος» πρέπει να εκδιωχθούν πλέον από το προσκήνιο της πολιτικής σκηνής.

Δυστυχώς, στο παρασκήνιο πάντα θα υπάρχουν τέτοια όντα, αλλά τουλάχιστον να μένουν εκεί παροπλισμένοι και απαξιωμένοι. Όμως, να μην τους δίνουμε με τη ψήφο μας την δυνατότητα να απομυζούν τη δύναμη της πατρίδας μας και μετά να βγαίνουν κι από πάνω και να αυθαδιάζουν θρασύτητα. Αυτό το είδος του πολιτικού πρέπει να εκλείψει διαπαντός από την Ελλάδα αν θέλουμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια στα πόδια μας και πάλι ως χώρα και να αποκτήσουμε αξιοπιστία διεθνώς.

Για μας, η ανιδιοτελής προσφορά είναι το ζητούμενο της πολιτικής. Δε βλέπουμε τη πολιτική σαν επάγγελμα και απορρίπτουμε τους επαγγελματίες πολιτικούς που στρογγυλοκάθονται στις καρέκλες που τους προσφέρουμε με τη ψήφο μας και νοιάζονται για το δικό τους καλό και όχι για το καλό του κόσμου.

Για όλους εμάς τους νεολαίους, αυτή είναι η βασική πλατφόρμα με την οποία ξεκινάμε για να ασχοληθούμε με τα κοινά

Καλούμε όλους τους νέους που συντάσσονται με τα ιδανικά μας, να συστρατευτούν μαζί μας.

Β. ΑΞΙΩΤΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΝΕΔ