22 Απριλίου 2010

Λεονταρισμοί Βούγια μετά την αποκάλυψη Τζαβάρα ότι πλήρωσε στην SAIC 4 εκατ. για να συντηρήσει το "τρύπιο" C4I

Θα ακούσατε ότι το Υπ. ΠΡΟΠΟ έβγαλε ανακοίνωση ότι δεν παραλαμβάνει το C4I αν μέσα σε 15 μέρες δεν είναι πλήρως λειτουργικό, "με το κλειδί στο χέρι"; Διαβάστε τι γράφουν τα καθοδηγούμενα ΜΜΕ στην προσπάθειά τους να εμφανίσουν τον Βούγια σαν τον ήρωα που αρνήθηκε να παραλάβει το "τρύπιο" C4I που σχεδίασε και υλοποίησε το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη:

ΈΘΝΟΣ: «Μπλόκο στο «τρύπιο» C4I. Εξώδικο στην εταιρεία SAIC από τον υφυπουργό που απειλεί να καταγγείλει τη σύμβαση αν σε 15 μέρες το σύστημα δεν είναι λειτουργικό . «Με το κλειδί στο χέρι», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.»

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: «Άρνηση του Βούγια να παραλάβει το C4I»

ΣΚΑΪ: «Το υπ. Προστασίας του Πολίτη καταγγέλλει το C4I»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Τελεσίγραφο για μη παραλαβή»

Αυτό που δεν θα διαβάσατε πουθενά την προηγούμενη βδομάδα είναι ότι ο ίδιος ο Βούγιας τον Δεκέμβριο πλήρωσε 4 εκατ.€ για να συντηρηθεί το "τρύπιο" C4I!!!

Όπως αναφέρει το έγκυρο antinews, οι λεονταρισμοί Βούγια, αποτελούν επικοινωνιακό κόλπο της Κυβέρνησης, καθώς:

«είχε προηγηθεί η καταγγελία εκ μέρους της ΝΔ ότι η κυβέρνηση συνέχισε να πληρώνει για το C4I, παρόλο που το καταγγέλλει ως άχρηστο. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Κ. Τζαβάρας παρουσίασε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής τρία έγγραφα με ημερομηνία 23/12/2009 που υπογράφονται από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Σπύρο Βούγια και συνυπογράφονται και από την ηγεσία της ΕΛΑΣ για την πληρωμή 4.000.000 ευρώ, περίπου, προς την SAIC, ανάδοχο εγκατάστασης του C4 I. Κατηγόρησε επίσης την κυβερνώσα παράταξη ότι δεν μπορεί από τη μία να απαξιώνει το σύστημα και από την άλλη να «το συντηρεί με το μόχθο του λαού».»

Το γεγονός βέβαια, ότι το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε τον Δεκέμβριο 4 εκατ. € για συντήρηση του C4I, όπως κατήγγειλε ο Τζαβάρας στη Βουλή στις 13 Απριλίου 2010 ΘΑΦΤΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ!!! (Τα θαυμαστικά μπήκαν λόγω κεκτημένης ταχύτητας μιας και κανονικά η προβολή μιας τέτοιας είδησης θα έπρεπε να μας προκαλεί έκπληξη και όχι το "θάψιμο"...)

ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ κ. ΒΟΥΓΙΑ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΖΑΒΑΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΟΥΓΙΑΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΑΛΛΑ 4 εκατ.€ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΡΥΠΙΟ" C4I;

ΓΙΑΤΙ Ο ΒΟΥΓΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΑ 4 εκατ. ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΤΡΥΠΙΟ";

Απάντηση εν μέρει μας δίνει η ΑΥΓΗ:

«Κόλπα με το C4I

Εξώδικο στην SAIC, την κατασκευάστρια του συστήματος C4I, η προμήθεια του οποίου ερευνάται ως σκάνδαλο από τη Βουλή, απέστειλε ο υφυπουργός Δημοσίας Τάξεως, Σπ. Βούγιας. Τί ζητάει ο κ. Βούγιας; Ζητάει την άμεση παράδοση του έργου "με το κλειδί στο χέρι". Γιατί δεν περιμένει ο κ. Βούγιας να δει τί θα βγει απο την Εξεταστική και βιάζεται να ολοκληρώσει άλλο ένα ολυμπιακό έγκλημα; Γιατί αναλαμβάνει τη "βρώμικη δουλειά"; ... Υπ' όψιν ότι το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως εξακολουθούσε μέχρι χθες να εξοφλεί κανονικά την SAIC»

ΕΛΑ ΝΤΕ;
ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΒΟΥΓΙΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ;