18 Μαΐου 2010

Κορίτσι μου αν αυτά είναι σκάνδαλα... είσαι για τον ΠΟΥτεΤΣΗ καβάλα

Ότι ξέρατε μέχρι τώρα για σκάνδαλα ΝΔ... ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ. Ξεχάστε το Βατοπαίδι... Ξεχάστε τα ομόλογα... Ξεχάστε τις υποκλοπές... Ξεχάστε τους Πακιστανούς... Ξεχάστε τα όλα.

Τα νέα σκάνδαλα της ΝΔ όπως τα περιγράφει το Βήμα (http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=332232&ct=32&dt=18/05/2010) είναι:

1. «Στην Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης ΑΕ (ΕΤΑ) κατά τη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας προσλήφθηκαν μόνο εννέα πρόσωπα με συμβάσεις αορίστου χρόνου, ενώ προσλήφθηκαν 1.450 άτομα ως εποχικό προσωπικό, 146 άτομα με δίμηνες συμβάσεις, 13 διευθυντές με τριετή θητεία, δέκα δικηγόροι. κ.λπ...»

(ΣΣ. Αυτό είναι σκάνδαλο γιατί αν ήταν το ΠΑΣΟΚ θα προσλάμβανε 1450 μόνιμους (αντί για 9) και 9 εποχικούς (αντί για 1450), ενώ δεν θα προσλαμβάνονταν διευθυντές μιας και καθήκοντα διευθυντή θα εκτελούσε ο θυρωρός που στο ΠΑΣΟΚικό οργανόγραμμα του Κράτους είναι πάνω από τον Διευθυντή...)

2. Την ίδια ώρα εντοπίστηκαν στοιχεία κακοδιαχείρισης στην ΕΤΑ μιας και στο υποκατάστημα της Αιδηψού τρία πρόσωπα που προσλήφθηκαν το καλοκαίρι του 2009 δεν είχαν εμφανιστεί στο υποκατάστημα ως την ημερομηνία διεξαγωγής του ελέγχου ούτε είχαν παραδώσει έργο, ενώ αμείβονταν κανονικά.

3. Στο υπουργείο Παιδείας το σκάνδαλο αφορά καθηγητή που πληρωνόταν παρά το γεγονός ότι είχε παυθεί από τα καθήκοντά του!

4. Σε τρία ΤΕΙ της περιφέρειας όπως αποκάλυψε έρευνα της Άννας έπειτα από καταγγελίες φοιτητών και καθηγητών γίνονταν υπερτιμολογήσεις σε υλικά κατασκευής και βαφής κτιρίων.

5. Σε ΤΕΙ υπάρχουν καταγγελίες που αναφέρουν ότι πολλά από τα είδη που αγοράστηκαν ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν! (το θαυμαστικό είναι του "Βήματος")

«Οπως πληροφορείται «Το Βήμα», η υπουργός Παιδείας κυρία Αννα Διαμαντοπούλου κάλεσε για να ελέγξει την υπόθεση ομάδα ορκωτών λογιστών, αντί για ελεγκτές της δημόσιας διοίκησης. Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Παιδείας παραπέμπει στα Πειθαρχικά Συμβούλια της ανώτατης εκπαίδευσης τον πρόεδρο του ενός Τεχνολογικού Ιδρύματος και ακόμη δέκα μέλη της διοίκησής του.»

Τα παραπάνω χρεώνει λοιπόν η δημοσιογράφος Χριστίνα ΠΟΥ(ΤΕ)ΤΣΗ σαν «σκάνδαλα κακοδιαχείρισης της προηγούμενης κυβέρνησης»...

Χριστίνα με το συμπάθειο αλλά αν αυτά είναι σκάνδαλα...

είσαι για τον ΠΟΥτεΤΣΗ καβάλα...