20 Μαΐου 2010

Μας έχει χεσμ..νους?

"Θα φάει τα άντερα όσων τον κατηγορούν"!.
Χθες βράδυ κάποια Ρόη Παυλέα, μου έστειλε ένα εκφοβιστικό-απειλητικό και άνευ στοιχείων σχόλιο, υπό μορφήν No-reply comment, ισχυριζόμενη ότι εκπροσωπεί κάποιο κ.Χαριτάτο(χωρίς το μικρό).

Με τρομοκράτησε διαφωτίζοντάς με εντός παρενθέσεως ότι "σύμφωνα με την τελευταία νομολογία τα αδικήματα που τελούνται μέσω διαδικτύου επισύρουν τις ίδιες ποινές με αυτές που τελούνται δια του τύπου".
Επίσης, σε περίπτωση που άλλη ιστοσελίδα αναπαράγει το συκοφαντικό δημοσίευμα μου, θα ασκηθεί εναντίον μου, και μήνυση για ηθική αυτουργία στα εγκλήματα που θα διαπράξει ο όποιος κακόβουλος αντιγραφέας σπιλώσει την προσωπικότητα του πελάτη της.

Για να καταλάβω με ποιους έχω να κάνω κυρά μου, διευκρινίστε μέσω κανονικού e-mail (και όχι άνευ στοιχείων spam), αν μιλάτε για το κύριο που χθές 19 Μαίου 2010 στο πρώτο ημίωρο της πρωινής εκπομπής του, (όπως με πληροφόρησαν αναγνώστες) δήλωσε ότι "θα φάει τα άντερα όσων τον κατηγορούν".

Διευκρινίστε μου παρακαλώ , αν μιλάμε για τον παρουσιαστή που επίσης ( και επανειλημμένα) πρωινιάτικα στην εκπομπή του,δήλωσε για τους Bloggers που δεν τον λιβανίζουν, ότι "τους έχει χεσμένους" ?

Προς το παρόν αγαπητοί φίλοι και εχθροί αναγνώστες, επειδή είναι δύσκολη μέρα, προσέχετε σε ποια Δημόσια κτίρια (ειδικά της Δικαιοσύνης) εισέρχεστε .Σε περίπτωση φωτιάς είναι θανάσιμες παγίδες. Κι αυτό είναι αποτέλεσμα έρευνας!

Θα τα ξαναπούμε μετα την πορεία.

Ο εγκληματίας V.K.

ΠΗΓΗ:

adena-gr.blogspot.com