06 Μαΐου 2010

ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ

Διαβάζοντας τα μηνύματα και τα σχόλια των οπαδών της κυρίας Μπακογιάννη στο facebook, στο twitter και στα μπλογκ, ένας ανεξάρτητος παρατηρητής βγάζει αβίαστα το συμπέρασμα, πως το μόνο που τους νοιάζει άμεσα, είναι να φύγει η Ντόρα από τη Νέα Δημοκρατία!

Την παροτρύνουν, την εκλιπαρούν σχεδόν γονατιστοί όλοι τους, να διασπάσει τη ΝΔ τις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει η χώρα. Την παρακαλούν να συμπαραταχθεί

μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Καρατζαφέρη, το ΔΝΤ, τους μεγαλοκαρχαρίες διεθνείς τραπεζίτες κερδοσκόπους και να τους στηρίξει στη μάχη που δίνουν για την αποδόμιση και διάλυση της χώρας.

Αυτοί οι οπαδοί, τυφλωμένοι από το κόμπλεξ και το πάθος τους εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, μη μπορώντας να δεχτούν το αποτέλεσμα των δημοκρατικών διαδικασιών της 29ης Νοέμβρη του 2009 και έχοντας μάθει να υπακούουν στον άθλιο κοτζαμπασισμό που καταδυναστεύει την πατρίδα μας τόσα χρόνια, την έσπρωξαν απέναντι.

Την έσπρωξαν απέναντι από τον ελληνικό λαό, απέναντι από την ελπίδα.

Η κυρία Μπακογιάννη βρέθηκε σήμερα στο πιο σημαντικό πολιτικό δίλημμα της ζωής της: να συμπαραταχθεί με το κόμπλεξ των φανατικών οπαδών της ή να συμπαραταχθεί με τη Νέα Δημοκρατία.

Επέλεξε το πρώτο.

Η ιστορία και ο λαός της παράταξης θα την κρίνουν.

Αναστάσιος Καζαντζίδης

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_322.html