25 Μαΐου 2010

Ατέλειωτη η κατρακύλα του "κυρίου" Χατζηνικολάου…

Κάντε κλικ στο πρωτοσέλιδο και δείτε τον κιτρινισμό στην σύγχρονη εκδοχή του. Έτσι όπως τον έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. “και η γιορτή, γιορτή” λέει ο κύριος Χατζηνικολάου “εγκαλώντας” τον Καραμανλή επειδή είχε το θράσος να …γιορτάσει την ονομαστική του εορτή στο σπίτι του και όχι στο …Εκάλη club των νεόπλουτων και νεοπούλητων.

Όχι, με τον Καραμανλή δεν έχουμε “έρωτα”. Αντίθετα τον εγκαλούμε γιατί εγκατέλειψε την Ελλάδα στα χέρια του παπακωνσταντίνου, της Goldman Sachs και του Μπόμπολα αμαχητί. Από τον Χειμώνα του 2008 που έφησε τις άχρηστες (;) περσόνες τύπου Παυλόπουλου να καταστρέφουν την χώρα και την κοινωνία.

Άφησε τους Κοντομηνάδες, τους Μπόμπολες, τους Γιγαντάκηδες, τους Γερμανοτσολιάδες να κερδίσουν… Γιατί;

Για δυό απειλές, μια κωλοφωτογραφία και ένα νούμερο με μηδενικά δίπλα από συγγενικό του πρόσωπο. Γι’ αυτό λοιπόν έχουμε κάθε λόγο να αντιπαθούμε τον Καραμανλή γιατί ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ως Έθνος ενώ θα μπορούσε να απελευθερώσει αυτόν τον λαό από τους νταβατζήδες του, είχε τη μοναδική ευκαιρία.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ανεχτούμε αυτούς που ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, όπως ο κύριος Χατζηνικολάου, να μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Αυτοί που πλούτισαν πάνω στην υποδούλωση της χώρας δεν έχουν κανένα δικαίωμα λόγου. Είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ με τ’ αφεντικά τους.

…και οι αποκαλύψεις που έρχονται, δεν θα είναι κίτρινες, αλλά κατάμαυρες. Σαν την μαύρη, πουλημένη ψυχή τους.

olympia.gr