14 Μαΐου 2010

Γιάννη έρχονται "κρεμάλες"

Εκδικάσθηκε σήμερα η αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση του κ. Θ. Ρουσόπουλου κατά των δημοσιογράφων Γ. Ντάσκα, Γ. Βλάχου και Γ. Αυτιά. Η απόφαση αναμένεται μετά από λίγους μήνες.

Είναι ενδεικτικό ότι το τελευταίο διάστημα συγκεκριμένα ιστολόγια διέδιδαν ότι δήθεν ο κ. Θ. Ρουσόπουλος είχε αποσύρει την αγωγή. Χτες διέδιδαν ότι δήθεν δεν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο. Όταν οι εναγόμενοι διαπίστωσαν στο ξεκίνημα της δίκης ότι τίποτα τέτοιο δεν συνέβη ζήτησαν αναβολή!

Ο δικηγόρος του κ. Θ. Ρουσόπουλου όμως επέμεινε να γίνει η δίκη και η Πρόεδρος του δικαστηρίου απέρριψε το αίτημα αναβολής.

Τώρα οι δικηγόροι του κ. Θ. Ρουσόπουλου μελετούν δύο συγκεκριμένα ιστολόγια και εκπομπές συγκεκριμένου καναλιού, καθώς τα γραφόμενα και τα λεγόμενα συνιστούν κατά την γνώμη τους προσπάθεια επηρεασμού της δικαιοσύνης και τρομοκράτησης του μάρτυρα υπεράσπισης του κ. Θ. Ρουσόπουλου, γνωστού δημοσιογράφου κ. Τ. Τέλογλου, προκειμένου να προβούν στις ανάλογες κινήσεις στη δικαιοσύνη και στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Εκεί θα αντιμετωπιστούν σειρά συκοφαντιών, όπως ότι δήθεν αποδοκιμάστηκε ο κ. Θ. Ρουσόπουλος σήμερα στην Ευελπίδων, ότι δήθεν αποδοκιμάστηκε προ ημερών στο σχολείο των παιδιών του ή ότι πούλησε σπίτι του έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ κ.λ.π.

ΠΗΓΗ: http://www.star.gr/index.php?ID=media&Rec_ID=44615