21 Μαΐου 2010

Να πως πήραμε τη διαφήμιση του ΟΠΑΠ

Επειδή οι Βορειοελλαδίτες εβραιοσιωνιστές φαγώθηκαν να μάθουν πως πήραμε εμείς τη διαφήμιση και όχι αυτοί σαν εκπρόσωποι της Νέας Τάξης, θα τους το αποκαλύψουμε μήπως και σταματήσουν να ξύνονται στη γκλίτσα του τσομπάνη...

Την πήραμε με τη μεσολάβηση του Π. Καμμένου!!! Και επειδή ως γνωστόν ο συγκεκριμένος είναι από τους δυο τρεις στη ΝΔ που δεν μασάνε τα λόγια τους δεν έχει πρόβλημα να το παραδεχθεί:

«ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΓΩ "ΚΑΘΑΡΙΣΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΖΙΕΜΕΝΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ BONUS ΑΠΟ GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΝΙΚ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ»
Τώρα ξέρετε...
δημοσιεύστε τα πρακτικά για να μαθαίνει ο κόσμος την αλήθεια

και το ΠΑΣΟΚ που τα θέλει «όλα στο φως» θα σας ανταμείψει


ΥΓ1. Ο Γαβριηλίδης είναι ο εργοδότης του Γερουλάνου την περίοδο 2004-07, φίλος του Χριστοφοράκου και του Σπανουδάκη (νυν διευθύνοντα συμβούλου του ΟΠΑ ;)) και ο άνθρωπος που όπως αποκαλύφθηκε χθες στην εξεταστική για τη Siemens διόριζε κόσμο σε διάφορα ΔΣ διαφόρων εταιριών (ΟΤΕ, Cosmote, Vodafone, Wind κλπ)... ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;)
ΥΓ2. Σε λίγο τα χθεσινά πρακτικά της εξεταστικής για τη Siemens με τη θαμμένη από τα καθεστωτικά ΜΜΕ είδηση ότι οι "κολλητοί" του Κινέζου χρωστάνε στον ΟΣΕ έργα 1 δις από το 1997!!!