26 Μαΐου 2010

Πόσο στοίχησε η διαφημιστική καμπάνια της κυρίας Διαμαντοπούλου;

Την ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, λίγο πριν τη διανομή των θεμάτων, στάλθηκε εντολή από το Υπουργείο Παιδείας να μοιρασθεί σε κάθε ένα υποψήφιο από μια φωτοτυπία που περιελάμβανε τις ευχές της κ. Άννας Διαμαντοπούλου για καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Οι ευχές καταρχήν αποδεκτές.

Μόνο που θα μπορούσαν να μεταδοθούν μόνο προφορικά. Με την κίνηση αυτή σπαταλήθηκαν 85.000 περίπου κόλλες Α4 (σημαντικό ποσό για περίοδο οικονομικής κρίσης) και σκορπίστηκαν στην καλύτερη των περιπτώσεων ως απορρίμματα στους κάδους ανακύκλωσης. Αν θέλουμε να αποτελούμε πρότυπο και να δώσουμε ένα μήνυμα σοβαρότητας στους μελλοντικούς πολίτες, ας είμαστε πιο υπεύθυνοι κι ας υπάρχει μεγαλύτερη συνέπεια λόγων και πράξεων!!!

Πρωτοβουλία καθηγητών

με τη στήριξη της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου

ΠΗΓΗ: http://www.alfavita.gr/ank_b/ank25_5_10_2023.php

Δεξί Εξτρέμ: Σε λίγο έχουμε και βίντεο αφιερωμένο στην κ. Διαμαντοπούλου... μιας και δεν ξέρει ποιος διακινεί τις ανώνυμες φήμες περί σκανάδαλων και παραίτησής της... θα της υποδείξουμε εμείς έναν επώνυμο που το κάνει... να δούμε αν θα του κάνει μήνυση... εκτός εαν το όλο σκηνικό της "κατατρεγμένης" αποσκοπούσε να μπει φίμωτρο στα blogs....