08 Ιουνίου 2010

κ. Ανωμερίτη μην ξεχάσεις να δηλώσεις την πατέντα

Ως γνωστόν ο Πρόεδρος του ΟΛΠ που σήμερα κατηγορεί όσους διαδηλώνουν "δυναμικά"... στα νιάτα του, επί χούντας, είχε συστήση αντιστασιακή ομάδα και έβαζε "κροτίδες", όπως λέει και ο Σημίτης, μέχρι τον Οκτώβριο του 1969 οπότε και συνελήφθη και φυλακίσθηκε μέχρι το 1973 που δώθηκε γενική αμνηστία σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους.

Όπως μας ενημερώνει στη σελίδα του είχε (μαζί με άλλους) βάλει και τις εξής βόμβες:

«Στις 14.12.68 την ώρα που μιλούσε ο Παπαδόπουλος στη Βουλή έκρηξη βόμβας στον κινηματογράφο ΠΑΛΛΑΣ ενώ παίζονταν τα χουντικά επίκαιρα...

Τοποθέτηση 7 βομβών (όλες σε κολώνες ή μετασχηματιστές του ΗΛΠΑΠ) που σκάνε όλες ταυτόχρονα στην Αθήνα το πρωί της 18.10.1969 στη Βασ. Κωνσταντίνου (Στάδιο), στη Βασ. Σοφίας (Στρατιωτική Λέσχη), στη γωνία Πατησίων - Χαλκοκονδύλη (μέγαρο ΔΕΗ), πλατεία Συντάγματος (Εθνική Τράπεζα), στη Λεωφόρο Αμαλίας (Ζάππειο), στον κόμβο Πατησίων - Αλεξάνδρας - Ιουλιανού (Στο κτίριο της ΓΣΕΕ), στον κόμβου Αμαλίας (Στύλοι Ολυμπίου Διός).»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση Τύπου του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΕΔΚ) (13 - 19 Οκτωβρίου) δηλ. της οργάνωσης του Ανωμερίτη:

"οι εκρήξεις είχαν σαν κύριο στόχο την πρόκληση κυκλοφοριακής συμφόρησης", και "από τις εκρήξεις σημειώθηκαν ζημιές πέρα από τις επιδιωκόμενες σε πολλά καταστήματα και γραφεία που βρίσκονταν κοντά στα σημεία των εκρήξεων".

Μάλιστα ο Ανωμερίτης στη σελίδα του μας λέει ότι είχαν εφεύρει κάτι πολύ πρωτοποριακό. Τόσο πρωτοποριακό που ακόμα δεν έχει εφευρεθεί από τους υπόλοιπους:

Την βόμβα που αυξάνει τις υλικές ζημιές αλλά δεν τραυματίζει τον άνθρωπο!!!!
Κάτι σαν βόμβα δηλ. που μόλις δεί άνθρωπο αλλάζει πορεία και τον αποφεύγει...

Τι έξυπνες βόμβες των Αμερικάνων και παπαριές...
διαβάστε τι είχε ανακαλύψει ο Ανωμερίτης με τους συντρόφους του:


«σύστημα κατασκευής περιβλήματος βομβών που ενώ αύξανε την εκρηκτική ικανότητα μείωνε στο ελάχιστο τους κινδύνους βλάβης ανθρώπινης ζωής»

Κ. Ανωμερίτη δεν αφήνεις τα ψέμματα και τις κοροϊδίες;
Μιλάς στη σελίδα σου για υλικές ζημιές και
αποκρύπτεις ότι στις πιο πάνω βομβιστικές επιθέσεις τραυματίστηκαν 1 γυναίκα και 6 άνδρες αντίστοιχα:




κ. Ανωμερίτη να λέμε όλη την αλήθεια και όχι τη μισή...
δεν είναι κακό να μας πεις:
«έβαζα κροτίδες ανεξέλεγκτα (σινεμά, κεντρικές διασταυρώσεις κ.λπ) και παραλίγο να σκοτώσω μερικούς ανθρώπους...»
ή είναι κακό να μας το πεις έτσι;

ΥΓ. Τη μία από τις εκρήξεις του ο Ανωμερίτης προσπαθεί εμμέσως να την αναγάγει σε απόπειρα δολοφονίας του Παπαδόπουλου μιας και λέει ότι «Την ώρα που έσκαγε η βόμβα που ήταν τοποθετημένη στη Λ. Βασ. Κωνσταντίνου (Στάδιο) (07:15') περνούσαν τα αυτοκίνητα με τον Παπαδόπουλο που πήγαινε στο αεροδρόμιο για περιοδία. Αυτή η σύμπτωση έδωσε λαβή στα ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία να μεταδώσουν το γεγονός σαν νέα απόπειρα ενάντια στον Δικτάτορα.»

Εντάξει Γιώργο δεν χρειάζεται να μας πείσεις ότι έκανες απόπειρα δολοφονίας του Παπαδόπουλου... ούτως ή άλλως εξαργύρωσες και με το παραπάνω τις κροτίδες που έβαζες...