20 Ιουνίου 2010

Την τσίμπησε την θεσούλα δίπλα στον Παπαδάκη ο αλογομούρης

Την τσίμπησε την θεσούλα δίπλα στον Παπαδάκη ο Παπαγιάννης στην εκπομπή του πρώτου στον Ant1. Με τόσο βρίσιμο από το fimotro αλλά και από το δικό του nonews-news στον (αντιπαθητικό πάντως) Αυτιά, δεν ήθελε και πολύ ο Παπαδάκης να τον πάρει μαζί του.

Άσε που σου λέει ο Παπαδάκης, "να τον πάρω μην αρχίσει να με βρίζει και μένα". Δείτε εδώ τη σαπίλα που προωθεί ο άνθρωπος αυτός στον διαδικτυακό κόσμο να φρίξετε:


Από την άλλη αύξησε με το καθημερινό υβρεολόγιο την επισκεψιμότητα του και έβαλε και διαφημίσεις στο fimotro! Το τσιμπάει και από εκεί ένα βαρβάτο μηνιάτικο, δηλαδή, ο αλογομούρης.

Το κόλπο του γνωστό: στην αρχή έφτιαξε το pressmme.blogspot.com. Μετά, το nonews-news το οποίο και διαφήμιζε μέσω του pressmme για να το κάνει γνωστό. Μετά έκλεισε το pressmme και στην θέση του άνοιξε το fimotro (λόγω 13 μηνύσεων που έφαγε το πρώτο). Δεν του έφταναν αυτά όμως και άνοιξε και το noname-gr το οποίο και το διαφημίζει μέσω του nonews-news. Ολόκληρο στρατό από blogs δηλαδή, ώστε να χτυπάει ανθρώπους ομαδικά δίνοντας την εντύπωση γενικευμένης αντιπάθειας εναντίον τους.
Το θέμα είναι, όμως, ότι εξαιτίας κυρίως αυτού του αλογόμουτρου που βλέπετε στην φωτογραφία (και σας ζητούμε συγνωμη που σας τον δείχνουμε) έρχονται δραστικές νομοθετικές ρυθμίσεις που θα αφορούν την προστασία των προσωπικών δεδομένων στο ίντερνετ από το Σεπτέμβρη.

ΠΗΓΗ: antikoultouriaris.blogspot.com