16 Ιουνίου 2010

Μόνος και εντός του κόμματος!

Ο «σοσιαλιστικός» αρμαγεδών που μπροστά του ωχριούν και τα πιο τρομακτικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας, είναι εδώ! Ο προπέτης, υπερφίαλος, και τρομερά ευκολόπιστος λαός της ελλάδος, που λες και κοιμήθηκε λήθαργο βαθύ, απορροφήθηκε από τον καναπέ του σαλονιού του, πίστεψε σαν άβουλο ον τις λαλακίες του ιορδάνη και όλων των παθογενών ιορδάνηδων της δημοσιογραφικής καφροσύνης, που κρύβουν την ακόρεστη λαχτάρα των αφεντικών τους για ΧΡΗΜΑ και πατρονάρισμα της εκτελεστικής εξουσίας, έδωσε στον πιο ανίκανο, άχρηστο, ηλίθιο, μαριονέτα ξένων δυνάμεων, πολιτικό, την δυνατότητα να κυβερνάει σαν σουλτάνος της οθωμανικής τουρκοκρατίας!

Έρχονται οι πιο μαύρες ημέρες της ελληνικής Ιστορίας, που ο συνεργασθείς με τους γερμανούς κατακτητές τσολάκογλου θα μοιάζει με άγγελο του παραδείσου! Ξεκινώντας με την οικονομική υποδούλωση στην οικονομική ελίτ του σύγχρονου κόσμου, την πλήρη αποδόμηση του κοινωνικού κράτους, και κατακτήσεων, χρόνιων αγώνων του πολίτη, γυρίζουμε στον Μεσαίωνα των εργατικών συνθηκών, και βαδίζουμε στην σίγουρη απεμπόλιση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, μπορεί και εδάφους ή πιστεύω!

Ένας τρομερός κατήφορος που πιστεύω πως κακώς μας ενοχλεί! Ο κάθε ηγέτης είναι μέλος της κοινωνίας, καθρέπτης αυτής, και άρα η κοινωνία μας νοσεί.

Δεν ήθελε το σύνολο της λογικά σκεπτόμενης κοινωνίας, αυτής που είναι παραγωγική, να πιστέψει τον αληθινό λόγο του Κ. Καραμανλή την προεκλογική περίοδο, αγκυλώθηκε σε λογικές μικροπολιτικές περί τιμωρίας του «κακού κομματικά» Καραμανλή, που μη έχοντα ώτα να ακούσει τις επιθυμίες, ρουσφέτια του κομματικού μηχανισμού, βρέθηκε να χάνει από την μη προσέλευση του δικού του κόσμου! Έχουμε δει αναρτήσεις για κλειστή παρέα της ραφήνας, για θεμιτές ή και αθέμιτες φιλοδοξίες αρχηγίσκων αλλά δεν βλέπουμε ΚΑΠΟΙΟΝ να μιλάει για τα προβλήματα του σήμερα και να συγκρίνει την σοβαρότητα Καραμανλή (έστω και την τελευταία ώρα) με την φαυλότητα παπανδρέου σήμερα!

Εκτός από όλους αυτούς, που ηλίθια πράττοντας ψήφισαν το ανίκανο crazyboy της Μινεσσότα για σωτήρα μας στις τελευταίες εκλογές, ΦΤΑΙΝΕ και όλοι οι «ψαγμένοι» νεοδημοκράτες που απείχαν ή ψήφισαν τον καρατζοφύρερ για τιμωρία του Καραμανλή και της κυβερνητικής ΝΔ!

Το ίδιο ηλίθιοι και ίσως περισσότερο από τα ανθρωποειδή της πράσινης ανάπτυξης με τους καμένους εγκέφαλους της σοσιαλιστικής πολιτικής του ΔΝΤ!

Σχόλιο Jefrey