02 Ιουνίου 2010

Μια μικρή ανασκόπηση στη λάσπη ΠΑΣΟΚ-Καρχιμάκη ότι ο Βουλγαράκης είχε δήθεν offshore

Τώρα που αποκαλύφθηκε ότι ο Τσοχατζόπουλος μένει σε σπίτι που άνηκε σε offshore και δήθεν το αγόρασε η γυναίκα του και που όλος ο κόσμος πλέον κατάλαβε που πήγαν τα κλεμένα των προηγουμένων ετών... συνειρμικά μας έρχεται στο μυαλό και ένας άλλος πρώην βουλευτής που σύμφωνα με την ΠΑΣΟΚική προπαγάνδα έχει ή είχε εμπλακεί με offshore...

Σωστά μαντέψατε! Πρόκειται για τον Γ Βουλγαράκη ο οποίος σύμφωνα με όσα έλεγε ο Καρχιμάκης τον Σεπτέμβριο του 2008, είχε μια offshore την LENTMAR HOLDINGS LTD... αυτό τουλάχιστον έμεινε στο μυαλό του απλού κόσμου.

Πριν δούμε με αποδείξεις ότι ο Βουλγαράκης δεν είχε καμία offshore, ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Καρχιμάκης τότε (Σεπτέμβριος 2008):
«Με ευκολία παραδέχεται ο κ. Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, (ότι) διαχειρίζονταν, δηλαδή, την οικογενειακή περιουσία του μέσω υπεράκτιων (offshore) εταιρειών (ΣΣ. Κλασικά ψέμματα του Καρχιμάκη μιας και ο Βουλγαράκης ποτέ δεν το παραδέχθηκε), εταιρειών συνδεδεμένων στις συνειδήσεις όλων με μεθοδεύσεις φοροαποφυγής (ΣΣ. Αυτός ήταν ο σκοπός τους: Να συνδέσουν τον Βουλγαράκη με offshore ώστε να καταδικαστεί στη συνείδηση του κόσμου)....
ΌΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΤΗΝ LENTMAR HOLDINGS LTD... ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!
Το ότι η Lentmar Holdings Ltd στα πλαίσια των οικονομικών δραστηριοτήτων της ίδρυσε ως μόνος μέτοχος το 2000 και μία Ελληνική ΕΠΕ με την επωνυμία «ΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ», η οποία σήμερα έχει μεταβιβαστεί στον ίδιο τον Υπουργό και τη σύζυγό του, δεν καταργεί την offshore, ούτε την μεταφέρει στην Ελλάδα.
Δυστυχώς, όμως, επειδή ακριβώς η Lentmar Holdings Ltd είναι μία υπεράκτια εταιρεία, που δεν είναι καταχωρημένη στα ελληνικά μητρώα εταιρειών, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τίποτα για τη σύνθεση της, το εύρος και το σύνολο των υπολοίπων δραστηριοτήτων της.
Γι’ αυτό ακριβώς θέτουμε όλα αυτά τα ερωτήματα για τις οικογενειακές επιχειρηματικές δραστηριότητες, εγχώριες και υπεράκτιες, σε σχέση με τον κ. Υπουργό.
Ο κ. Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας
.... Αν δεν είχε ακολουθήσει την οδό των offshore και είχε διαχειριστεί επώνυμα την περιουσία του, τότε θα του ήταν πολύ εύκολο να αποδείξει και τι είναι και τι δεν είναι.»
ΠΗΓΗ
Τις ερωτήσεις του Καρχιμάκη τις χρησιμοποίησαν οι φυλλάδες και οι δημοσιοκάφροι της ΤιΒι προκειμένου να πείσουν τον κόσμο ότι ο Βουλγαράκης έχει offshore:
Οι ερωτώντες (βουλευτές δηλ. ο Καρχιμάκης και οι άλλοι) ... καλούν την κυβέρνηση να απαντήσει πόσες συνολικά off shore εταιρείες βρίσκονται πίσω από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ζεύγους Βουλγαράκη στον τομέα των ακινήτων και ποιοι είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες πίσω από τις υπεράκτιες αυτές εταιρείες
Ελευθεροτυπία 5.09.2008
Λέγε λέγε, έμεινε στο μυαλό του κόσμου ότι ο Βουλγαράκης έχει την offshore LENTMAR HOLDINGS LTD...

Σε λίγο θα δούμε λοιπόν αν ο Βουλγαράκης είναι ιδιοκτήτης ή μέτοχος αυτής της εταιρίας...