13 Αυγούστου 2010

Ανακοίνωση Αβραμόπουλου για τη δολοφονία από Αλβανούς του Βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα

«Προκαλεί ανησυχία και εύλογα ερωτηματικά ο βίαιος θάνατος του ομογενούς από τη Χειμάρα Αριστοτέλη Γκούμα, που έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις της Ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας.

Ζητούμε από την Ελληνική Κυβέρνηση (ΣΣ. ...τουλάχιστον όταν επιστρέψει από την Πάρο...) να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την Αλβανική Κυβέρνηση, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης διαλεύκανση και η απόδοση δικαιοσύνης στην υπόθεση αυτή».

Δεξί Εξτρέμ:
Η ΠΑΣΟΚική Κυβέρνηση σιωπά και απαξιώνει να ασχοληθεί εννοείται με το θέμα αυτό μιας και ακόμα δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση...
Κατανοητό θα μου πείτε μιας και απουσιάζει εκτός Αθηνών... αλλά και εδώ όταν είναι... αντ' αυτής κυβερνά η τρόικα και την τρόικα δεν την ενδιαφέρουν οι άνθρωποι αλλά τα νούμερα.

Ενημέρωση: Μετά από ώρες έβγαλε ανακοίνωση και ο θυρωρός του ΥΠΕΞ που έχει μείνει στην Αθήνα για να φυλάει το κτήριο (το λινκ στα σχόλια)... ο Δρούτσας, έστω και από τις διακοπές, απαξιώνει να ασχοληθεί με τον ταλαίπωρο που έχασε τη ζωή του... αυτός ασκεί μόνο υψηλή πολιτική... κερνάει αστακομακαρονάδες τον Νταβούτογλου...