23 Αυγούστου 2010

Συνάντηση του Αντιπροέδρου της Ν.Δ. κ. Δ. Αβραμόπουλου με τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη της Ν.Δ., κ. Β. Κικίλια

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε σήμερα συνάντηση με τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλη Κικίλια.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Αβραμόπουλος και ο κ. Κικίλιας προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:

Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: «Η επιλογή της υποψηφιότητας ενός νέου ανθρώπου, συνιστά υπερβατική πολιτική απόφαση και ανοίγει το δρόμο για μια νέα γενιά πολιτικών, που φιλοδοξούν να συμβάλλουν με τις ιδέες, τις αρχές και τα όνειρά τους στα δημόσια πράγματα.

Αυτόν το δρόμο σηματοδοτεί και ανοίγει η επιλογή της υποψηφιότητάς του.

Ο Βασίλης Κικίλιας με τη μόρφωση, την παιδεία, την κατάρτιση, την αυτοδιοικητική του εμπειρία και το ήθος του, θα δώσει τη μάχη για την Περιφέρεια της Αττικής, πέρα και πάνω από κομματικά σύνορα και νοοτροπίες, στο όνομα της μεγάλης κοινωνίας του αστικού συγκροτήματος της Αττικής.

Του εύχομαι αντοχή, δύναμη και επιτυχία ».

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: «Συναντήθηκα σήμερα με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, με τον οποίο είχα μια πολύ εγκάρδια, φιλική αλλά και ιδιαίτερα χρήσιμη συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν στην αποστολή που διεκδικώ, στο όνομα της κοινωνίας της Περιφέρειας της Αττικής.

Ο κ. Αβραμόπουλος, με τη μακροχρόνια εμπειρία του στα δημόσια πράγματα και στην κεντρική πολιτική σκηνή και στην Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρέτησε με επιτυχία και γενική αναγνώριση για οκτώ χρόνια, τόσο ως Δήμαρχος Αθηναίων όσο και ως Πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, με ενεθάρρυνε στο ξεκίνημα αυτό, και η γνώση και η γνώμη του με βοηθούν στην πορεία μου προς το στόχο.

Οι πολίτες της Αττικής να γνωρίζουν, ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, με τον ενθουσιασμό και το όραμα του νέου ανθρώπου αλλά και με την εμπειρία και τη γνώση εκείνων που προηγήθηκαν της δικής μου γενιάς, για να χτίσουμε μια συνεκτική, ισόρροπη, δίκαιη, λειτουργική και αποτελεσματική Περιφέρεια.

Μας ενώνει όλους, πέρα και πάνω από κόμματα, ο κοινός μας στόχος για δημοκρατικό πολιτισμό και ένα ανθρώπινο και αποτελεσματικό διοικητικό σύστημα».