08 Σεπτεμβρίου 2010

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ξεκινάει την προεκλογική εκστρατεία του ο υποψ. Δήμαρχος Πετρούπολης, Θ. Σκαλιστήρας

Με κεντρικό σύνθημα ‘Επιτέλους στα σοβαρά’ ο δημοτικός συνδυασμός «Πετρούπολη – Πόλη να Ζεις» εγκαινιάζει την προεκλογική εκστρατεία με εκδήλωση – (ομιλία και διάλογος) του Υποψήφιου Δημάρχου, Θανάση Σκαλιστήρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στον πεζόδρομο του 1ου Λυκείου Πετρούπολης τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 19:30 (οδός Ανατολικής Ρωμυλίας).

Ο Θανάσης Σκαλιστήρας θα εξηγήσει το σχέδιό του για να ξεφύγει η πόλη από την αυτοδιοικητική μιζέρια των τελευταίων ετών, για το σχεδιασμό έργων χαμηλού κόστους που θα αντέχουν στο χρόνο, για τη συνεχή καθαριότητα με διαρκείς δράσεις ανακύκλωσης πρώτων υλών, για τη στρατηγική αναδάσωσης του Ποικίλου όρους, για τη διαφάνεια και την επιστροφή της ηθικής στο δήμο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναμένεται να αναφερθεί στις 5 άμεσες προτεραιότητες που θέτει ο συνδυασμός, προκειμένου να αλλάξει η πόλη πρόσωπο σε 3 μόλις χρόνια.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους δημότες.

Ο Θανάσης Σκαλιστήρας είναι Πολιτικός Μηχανικός, παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και μένει μόνιμα στην Πετρούπολη.