09 Σεπτεμβρίου 2010

Αστειάκια Σκανδαλίδη για τους αγρότες... δε μας χέζεις ρε Νταλάρα;

Αντιγράφω από το χθεσινό ΒΉΜΑ και προσέξτε την ειρωνεία με την οποία αντιμετωπίζει ο Σκανδαλίδης τους αγρότες και τι απασχολεί τον Νταλάρα την ώρα που οι Έλληνες, που τον έκαναν άνθρωπο αγοράζοντας τους δίσκους του, πεινάνε:

"Ο κ. Σκανδαλίδης τα έλεγε με την υφυπουργό κυρία Μιλένα Αποστολάκη, η οποία προσήλθε για ορκωμοσία φορώντας αμάνικο μοβ φόρεμα , ελαφρώς κεντημένο, ακριβώς πάνω από το γόνατο, το οποίο συνδύασε με χαμηλά σανδάλια και με λευκό πλαστικό ρολόι . Ο κ. Σκανδαλίδης πάντως σε κάποια στιγμή φώναξε: «Τώρα πάω να αλλάξω το κοστούμι να φορέσω τα αγροτικά μου ρούχα και να πιάσω δουλειά» (ΣΣ. Για ευνόητους λόγους το ΒΉΜΑ δεν αναφέρει τά χαχανητά που θα έριξαν οι υπόλοιποι ΠΑΣΌΚοι με το χιούμορ του Σκανδαλίδη εις βάρος των αγροτών).

Ο μοναδικός νεοεισελθών στην κυβέρνηση που προσήλθε χωρίς γραβάτα ήταν ο νέος υφυπουργός Εργασίας κ . Β.Κεγκέρογλου, ο οποίος μάλιστα έσκυψε και φίλησε το χέρι του Αρχιεπισκόπου.

Η κυρία Αννα Νταλάρα, η οποία προσήλθε με αμάνικο μαύρο πουκάμισο, λευκό φαρδύ παντελόνι με λευκό μποτίνι peep toe και με γκρι τσάντα (ΣΣ. εμφάνιση που βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τους μετανάστες και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις με τις οποίες ασχολείται η κυρία), δεχόταν τα συγχαρητήρια απ΄ όλους, αφού για πρώτη φορά ορκιζόταν υφυπουργός Εργασίας , και δεν παρέλειπε να αναφέρεται στην εμπειρία που είχε αποκτήσει σε ανθρωπιστικές οργανώσεις και στον εθελοντισμό . Η αρμοδιότητά της, όπως της είπαν, είχε να κάνει με τους μετανάστες, τους οποίους, όπως έλεγε, θα πρέπει να τους προστατεύσουμε, ενώ αποκάλυψε και τι της είπε ο σύζυγός της κ. Γ.Νταλάρας , την ώρα που πήγαινε να ορκισθεί: «Είναι μεγάλο στοίχημα αυτό που αναλαμβάνεις,αφού οι μετανάστες θα πρέπει να αντιμετωπισθούν σωστά»"

Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα;
Να ξεράσω τώρα ή αργότερα