14 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΩΝ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:

  • Σήμερα Τρίτη 14/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα θα επισκεφθεί το Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57).
  • Την Τετάρτη 15/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη θα επισκεφθεί το Δήμο Σιντικής και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Σιδηρόκαστρο (Κέντρο “Φαλάκρας”).
  • Την Πέμπτη 16/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα θα επισκεφθεί το Δήμο Παύλου Μελά και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Κέντρο Πολιτισμού Σταυρούπολης (Λαγκαδά 221).
  • Την Κυριακή 19/9 στις 7.30 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα θα επισκεφθεί το Δήμο Θερμαϊκού και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Ξενία-Ήλιος» (παραλία Περαίας).