20 Σεπτεμβρίου 2010

Όσοι θέλουν λαϊκισμό ας πάνε στη σελίδα του Χατζηπαπαγάλου

Το έχουν πει άλλοι σπουδαιότεροι και αρμοδιότεροι από εμάς: Το πόθεν έσχες που διδεται στη δημοσιότητα κάθε χρόνο δεν έχει καμία αξία και χρησιμεύει μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων και λαϊκισμού.

Αν δεν διαβαστεί σωστά βγάζει μόνο συμπεράσματα που τρέφουν τον λαϊκισμό (Ρουσόπουλος έχει 10 σπίτια με πισίνες και ο Βουλγαράκης έχει 1500 σπίτια).

Καταρχάς πρέπει να υποθέσουμε ότι όλοι οι πολιτικοί δεν μπορούν να αποταμιεύσουν όσο είναι πολιτικοί. Έτσι λένε όλοι όταν διαμαρτύρονται ότι η βουλευτική αποζημίωση (100-150 χιλ. ευρώ) δεν φτάνει για τα έξοδά τους και κάθε τόσο δίνουν αυξήσεις στους εαυτούς τους... χώρια τις εκλογές κάθε 4 χρόνια, που τους στοιχίζουν μια μικρή περιουσία. Άρα ένας πολιτικός δεν μπορεί να αυξάνει την περιουσία του όσο είναι πολιτικός!

Παρόλα αυτά όμως όλοι την αυξάνουν!

Υπάρχουν μερικοί όμως που την αυξάνουν δικαιολογημένα:

- είτε γιατί εργάστηκαν πριν γίνουν βουλευτές και έχουν έσοδα που αποφέρουν νέα έσοδα (όπως πχ. ο Δούκας-Ρουσόπουλος-Ρόβλιας)
- είτε γιατί οι σύζηγοί τους έχουν καλοπληρωμένες δουλειές (Γκερέκου-Νταλάρα-Βουλγαράκης-Ρουσόπουλος)
- είτε γιατί οι γονείς τους είχαν λεφτά και κληρονόμησαν τρελή περιουσία (από τα 23 διαμερίσματα που λένε ότι έχει ο Βουλγαράκης τα περισσότερα είναι στην Κρήτη και τα κληρονόμησε από τους γονείς του που το έγκλημά τους ήταν ότι είχαν λεφτά...)

Υπάρχουν όμως και πολλοί που αν και ποτέ δεν εργάστηκαν κατάφεραν με την βουλευτική αποζημίωση να κάνουν τρελή περιουσία... τη στιγμή που δίνουν αυξήσεις στο μισθό του βουλευτή επειδή δεν φτάνει να ζήσουν αξιοπρεπώς:

Χαρακτηριστικό τέτοιο παράδειγμα ο Πάγκαλος, ο Σαχινίδης, ο Κουσελάς και ο Ξυνίδης, Βενιζέλος που θα ασχοληθούμε αναλυτικά σε επόμενες αναρτήσεις!

Προς το παρόν όσοι τρέφονται με λαικισμό και δεν την ψάχνουν ας τραφούν με τον λαϊκισμό που προσφέρει ο Χατζηνικολάου από τη σελίδα του... αναλύοντας για 1000στή φορά το πόθεν έσχες του Βουλγαράκη και του Ρουσόπουλου