29 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΩΝ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τους 38 νέους Δήμους, όπως διαμορφώθηκαν από το σχέδιο «Καλλικράτης».

Το πρόγραμμα του κ. Ψωμιάδη έχει ως εξής:

  • Σήμερα Τετάρτη 29/9 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Καλαμαριάς και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Δημοτικό Θεατράκι Χιλής. Νωρίτερα, στις 7.15 θα παραστεί στον αγιασμό της ομάδας «Μέγας Αλέξανδρος» ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, στο γήπεδο της ομάδας (έναντι Ποσειδωνίου). Στις 10 το βράδυ, στην αίθουσα διαλέξεων του Ιατρικού Συλλόγου (Αριστοτέλους 4) θα παραστεί στην εκδήλωση του Ιατρικού Ολυμπικού Συνδέσμου.
  • Την Πέμπτη 30/9 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Δίου-Ολύμπου και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου. Νωρίτερα, στις 6.30 το απόγευμα, θα επισκεφθεί τα γραφεία του Σωματείου Επαγγελματιών Λιτοχώρου (– Αγ. Νικολάου 16 - δίπλα στο δημαρχείο) όπου θα συναντηθεί με το διοικητικό συμβούλιο. Στις 10.30 το πρωί της ίδιας μέρας, στον Ι.Ν. της του Θεού Σοφίας, θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία για την ημέρα μνήμης των εθνικών μας ευεργετών και θα απευθύνει χαιρετισμό.
  • Την Παρασκευή 01/10 στις 7.30 το απόγευμα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα επισκεφθεί το Δήμο Προποντίδας και θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Μουδανιών.