03 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ Σ.Υ.Ν ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

Ο κόσμος και η κοινωνία είναι γεμάτη από εκπροσώπους πραματευτάδες που πουλούν με το κιλό το Τρίπτυχο γενιά του πολυτεχνείου- Αριστερά- Δεξιά τσέπη. Παραδείγματα:

1ο Αντώνης Πρωτονοτάριος:

Μέλος του ΚΚΕ και από το 1990 του ΣΥΝ. Τριάντα πέντε χρόνια στην διοίκηση και στα περί του ΤΕΕ. Πάντα σε αμειβόμενες επιτροπές. Την τριετία 90-93 επί ΝΔ Δ/νων Σύμβουλος σε δημόσιο Οργανισμό. Κατόπιν την δεκαετία 90' Δ/νων Σύμβουλος της περιβόητης ΕΡΓΑΣ του καταζητούμενου Μπατατούδη. Υπήρξε μέλος του ΔΣ της Ε.Υ.Δ.Α.Π επί της νέας διακυβέρνησης της ΝΔ 2004-2007. Από την θητεία του στην ΕΡΓΑΣ βρίσκεται σε δυσμενή θέση υποχρεώσεων στο Τ.Σ.Μ.Ε.ΔΕ. Σήμερα θα ζητήσει την ψήφο της αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε για να γίνει ο νέος Γενικός Γραμματέας.

2ο Γιάννης Αλαβάνος:

Μέλος του ΚΚΕ και από το 1990 του Σ.Υ.Ν. Τριάντα πέντε χρόνια στην διοίκηση του ΤΕΕ από τα οποία 10 χρόνια πρόεδρος του. Προνομιακός συνομιλητής όλων των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ -ΝΔ. Ο ίδιος μάλιστα διατείνεται ότι στη τελευταία εκλογή το 2007 πρόεδρος βγήκε με την στήριξη του Υπουργού Γ. Σουφλιά. Επί 35 χρόνια ασκεί το επάγγελμα του μελετητή αν και είναι παρόν νυχθημερόν στο Τ.Ε.Ε. Σήμερα ζητεί να γίνει πρόεδρος του Ι.Ε.Κ.Ε.Μ Τ.Ε.Ε, την τελευταία μέρα ως πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής απαξιώνοντας το υπάρχον ΔΣ και διεκδικώντας το τίτλο του Μεσσία που αυτός θα αναγεννήσει το Ι.Ε.Κ.Ε.Μ Τ.Ε.Ε. Τα 10 χρόνια που ήταν πρόεδρος του ΤΕΕ τι έκανε; Παράλληλα την τελευταία του μέρα ως πρόεδρος του ΤΕΕ ζήτησε και επέβαλε ως σύμβουλο Διοίκησης στην ATTICA BANK (με παχυλό μισθό την ώρα που χιλιάδες νέοι μηχανικοί ζουν στα όρια της φτώχειας) τον Γ.Δραγασάκη Πρώην Υπουργό της οικουμενικής κυβέρνησης και Βουλευτή). Προφανώς στα πλαίσια της αξιοκρατίας της Αριστερής λογικής και της ανάμνησης των χρονών του ΚΚΕ.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ;