29 Σεπτεμβρίου 2010

Ζορίζεται να παραδεχθεί το λάθος του ο Μανώλης... δεν πειράζει θα του περάσει

Στον αφρό βγήκε πάλι σήμερα με δηλώσεις που έκανε ο υποψήφιος, με τον Κικίλια, αντιπεριφερειάρχης, Γ. Μανώλης. Η μία αφορά το Σγουρό και η άλλη το περίφημο "σκάνδαλο" Βατοπαιδίου:

Όσον αφορά τον Σγουρό είπε:
Το μέτωπο το αντι-μνημονικό φτάνει το 80%, ενώ επέκρινε τον νυν Νομάρχη, Γιάννη Σγουρού, ο οποίος βγαίνει δημοσίως την μια μέρα και λέει ότι είμαι κατά του μνημονίου, και μόλις του τραβάνε το αυτί την άλλη μέρα, βγαίνει με δήλωση γραπτή και λέει όχι είμαι υπέρ του μνημονίου. Συμπληρώνοντας δήλωσε πως δεν μπορεί να είναι Περιφερειάρχης στο μέλλον, ένας άνθρωπος ο οποίος αποδεικνύει στην πρώτη στροφή, στην εκκίνηση της προσπάθειας και του αγώνα του ότι υπακούει τυφλά στις εντολές της κυβέρνησης.
Όσον αφορά το Βατοπαίδι είπε:
Αν δεν αποδειχθεί ότι πρόκειται για σκάνδαλο «βεβαίως έχουν θέση στο κόμμα τα στελέχη που κατηγορήθηκαν για το Βατοπαίδι», διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν αναφέρεται σε εκείνους που «προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους» του τύπου «ό,τι νόμιμο και ηθικό».
Αλλοίμονο να μην είχαν θέση στο κόμμα κ. Μανώλη μου και ευχαριστούμε που δέχεσαι τους μισούς πίσω λες και είναι σπίτι σου... αλλά για τους άλλους μισούς που δεν σε βολεύουν συνεχίζεις τις παπαριές και συνεχίζεις να ρίχνεις νερό στο μύλο του ΠΑΣΟΚ. Χωρίς να έχει προκύψει καμία σχέση Βουλγαράκη με offshore συνεχίζεις να καλλιεργείς τον μύθο του ΠΑΣΟΚ...

Να θυμίσουμε ότι, όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, ο Γ. Μανώλης είναι αυτός που ανακάλυψε ένα από τα πρώτα "σκάνδαλα" της ΝΔ, στη συνέχεια το τελειοποίησε το ΠΑΣΟΚ. Το δήθεν σκάνδαλο της εξαγοράς του "Γερμανού" από την Cosmote... φυσικά πρόκειται για ένα σκάνδαλο το οποίο έχει ήδη καταρρεύσει και για το οποίο δεν ακούμε τίποτα αλλά χάρη στις πρωτοβουλίες του μέγα αγωνιστή της παράταξης, Γ. Μανώλη, έχει μείνει στη μνήμη του λαού ως σκάνδαλο της ΝΔ.

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη προσφορά στην παράταξη, του ειδικού στις παραιτήσεις από την βουλευτική έδρα...
κατά τ' άλλα μόνο πήρε από τη ΝΔ...