25 Σεπτεμβρίου 2010

Το εγκώμιο του Σαμαρά έπλεξε ο Πάγκαλος!

Γράφει η Τρολυμπία

Σοκ και αναταράξεις στην κυβερνητική πολυκατοικία προκαλούν οι πρωϊνές δηλώσεις Πάγκαλου σε τηλεοπτική εκπομπή, με τις οποίες έδωσε στον Σαμαρά το αρχηγικό προφιλ που επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών για τον αυριανό ηγέτη της χώρας. Είπε συγκεκριμένα:

Ο Σαμαράς είναι εκδικητικός και αυταρχικός και έχει επιδείξει ξανά τέτοια συμπεριφορά

Δηλαδή ο Σαμαράς κατά τον αντιπρόεδρο (μπρρρ) της κυβέρνησης, συγκεντρώνει τα ηγετικά στοιχεία και την αποφασιστικότητα που θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων για τον πρωθυπουργό που θα καταφέρει να διαλύσει την σήψη και να τιμωρήσει ανηλεώς όλους αυτούς που προσπάθησαν να εκποιήσουν την χώρα προς όφελος του παγκόσμιου κεφαλαίου.

Ο Σαμαράς λοιπόν συγκεντρώνει -σύμφωνα πάντα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο- τα απαραίτητα συστατικά που διαθέτουν όλοι οι ηγέτες που κατάφεραν να βγάλουν τις χώρες τους από την υποδούλωση, την διαφθορά και το τέλμα.

-Πούτιν: Εκδικητικός, αυταρχικός. Κατάφερε να επαναπατρίσει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ρωσίας, να τιμωρήσει σκληρότατα βαρώνους και επίορκους αλλά και να δώσει στην Ρωσία την χαμένη της αίγλη.

-Στάλιν: Εξόντωσε αυτούς που απειλούσαν την λαϊκή κυριαρχία, ένωσε τους πολίτες της Σοβιετικής Ενώσεως ενάντια στον Γερμανικό ιμπεριαλισμό, δημιούργησε την πρώτη υπερδύναμη ερήμην των τραπεζικών κεφαλαίων.

-Χου Ζιντάο: Εξόντωσε τους εσωτερικούς εχθρούς της Κίνας ακυρώνοντας τα αποσχιστικά σχέδια πρακτόρων του εξωτερικού. Κλείδωσε την οικονομική υποταγή των ΗΠΑ αποφεύγοντας τις παγίδες των παγκόσμιων τραπεζιτών σε συνεργασία με Κινέζους επιτελείς τους οποίους κυριολεκτικά εξαφάνισε.

Ήδη οι δηλώσεις Παγκάλου προκαλούν προβληματισμό στην Ιπποκράτους που αναμένεται να ενεργοποιήσει τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για να καταλογίσει στον Σαμαρά "μαλθακότητα, αναποφασιστικότητα, έλλειψη πυγμής".

olympia.gr